Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az egyik ismerősöm, aki csak kihasználja a lányokat (már több tíz lánynál tart), bármikor talál magának új barátnőt, de én senkinek nem kellek?
Ez egyszerű. Nagyon jó pasi, vagy gazdag. Az ilyeneknek tálcán kínálkoznak az olcsó nők. Ezeket olcsóságukból adódóan kihasználja amire kell, de mindig van másik liba.
Ennyi.
Te vagy nem nézel jól ki, vagy szegény vagy.
A mai csajok előtt szeretni, szerelmesnek lenni gyengeség. Számukra ez lehetőséget kínál arra, hogy megalázzanak téged, belédrúgjanak, kiröhögjenek, hülyére vegyenek.
A haver ezt valószínűleg tudja, ezért felvesz egy olyan álarcot, ami egy domináns férfi benyomását kelti, akár tárgyként kezeli a nőket. Ebben a szerepben lehet fürdőzni olyannyira, hogy olyanná is válhat.
Építs fel egy csajozós ént, aki nem hagyja magát bepalizni, domináns, határozott, független és kevésbé akar álompasinak látszani. Csak arra figyelj, hogy önazonos maradj!
Sok sikert!
Nem feltetlenul kell gazdagnak lenni vagy nagyon jokepunek, hogy kihasznalhasd a lanyokat.
Eleg ha keresel naiv, manipulativokat, akiknek csapod a szelet egy ideig a dumaiddal es utana ugy beledszeretnek, hogy barmit kepesek erted megcsinalni.
Itt kb minden a szemelyisegen mulik. Persze azert gondolom valahogy ki is nez a csavo, de hidd el, a szemelyiseg a fontosabb.
Magabiztossag, jo humor, torodes es lehetetlen, hogy ne talalj igy magadnak lanyt
azt itt hozzátenném,hogy kinézet nem a legfontosabb.
van egy ilyen haverom,csak ő már szó szerint több száz ilyen nőt húzott meg.úgy különösebben nem néz ki jól,oké van pénzük de nem gazdagok,és mellé a gyereknek annyi esze van mint egy raklapnak.és mégis.
duma a legfontosabb,onnan tudom hogy hasonló tulajdonságokkal rendelkezem énis,csak duma a hiányzik.és látszik is,csak éppen csurran-cseppen néha valami..és én is valami komoly kapcsolatot szeretnék,amit még nehezebb találni.ilyen az élet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!