Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert nem talál egy szerény,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem talál egy szerény, kedves és joszivű lány egy rendes pasit?

Figyelt kérdés
Rengeteget csalódtam már a fiukban,mindegyik csak egy valamire hajtott. Mindig megbántottak és becsaptak,sose akarták megismerni a valódi énemet. Kérlek segítsetek hogy miben tudnék változni hogy megtaláljam a hercegem. 19/L
2017. dec. 19. 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Azért használnak ki mert jószívű vagy, és gondolom naiv is. A hibákból tanul kell, és akkor nem lesz csalódás ha az elején rájössz milyen a fiú.

Ezen kívül ne "herceget" keress, és a kapcsolat elején tisztázz jó pár dolgot.

2017. dec. 19. 16:52
 2/11 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem az a helyzet, hogy nem igazán van öntudat saját magadról. Figyeld először is nem igy kell hozzállni hogy kihasználtak :) igazából ez csak a tanuló pénz volt szerintem.

Ezt amit leirtál leirhattam volna én is, csak én férfi vagyok. Magamon azt vettem észre, hogy volt bennem a szüleim részéről egy elutasitás vagy megaláztatás nem is tudom és azért alakitottam ki olyan kapcsolatokat amikben én saját magamat használtattam ki! Ahogy szerintem te is.

Ezért egyébként azért nem találod mert még jelenleg nem is vonz egy rendes pasi, csak még nem tudsz róla.

Ha egy pasi rendes lenne valóban veled te utasitanád el pontosan a csalódások végett, amiket igazából te okoztál saját magadnak! Te hagytad, hogy megtörténjen emlékezz arra, hogy neked is van jogod nem-et mondani bizonyos helyzetekben!

Nekem azóta ez az egész sokkal könnyebb próbálok olyan csajjal megismerkedni akit egyébként leszarnák ennyire egyszeru a képlet. Forditott pszcihológia...25f

2017. dec. 19. 17:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha külsőleg leljebb adnád az igényeid akkor biztos megtalálnád.
2017. dec. 19. 17:20
 4/11 anonim válasza:
31%
Èn is ilyen vagyok csak fiúban, de az ilyeneket nem veszi èszre senki ,mindenkinek a kigyurt,gazdag,bunkó ,pawa kisgyerekek jönnek be
2017. dec. 19. 18:03
 5/11 anonim ***** válasza:
34%
Nem magadon kell valtoztatnod csak 2 szep szemtol meg egy divatos hajtol"pawa stylo" nem kellene hanyat dolni. A kevesbe nagy arcu sracokat kellene elonyben reszesiteni nem a tapados nadragos ratyikat.
2017. dec. 19. 18:20
 6/11 anonim ***** válasza:
A kérdést inkább úgy tedd fel, hogy egy kedves lány vajon miért nem a rendes pasikat választja. Máris közelebb kerültünk a válaszhoz.
2017. dec. 19. 18:41
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
Rendes pasi nincs .. Vagy is tokeletes. Max a streber szuz holtomig tanulok fajtak.
2017. dec. 19. 18:59
 8/11 anonim ***** válasza:
45%

ma 18:59

Rendes nő nincs .. Vagy is tökéletes.

2017. dec. 19. 19:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Felig rendes no van csak nem minden ferfi tudja megulni. ;)
2017. dec. 19. 20:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Milyen sok a lelkisérült idióta ezen az oldalon... Válaszolókra értem, nem rád kérsező.
2017. dec. 19. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!