Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem talál rám az igazi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem talál rám az igazi szerelem?

Figyelt kérdés
Még soha nem volt barátom és még soha nem csókoltam meg senkit, pedig már 18 éves vagyok. Ez nagyon ciki? Vagy furcsa? Én már nagyon szeretném megtudni, milyen érzés az igazi szerelem. Mármint úgy, hogy nem csak plátói szerelem, hanem tényleg vele lehetsz. Remélem értitek, mire gondolok. Eddig az osztálytársamba voltam szerelmes, még most is, de neki van barátnője, ezért már 4 éve titkolom, próbálom őt elfelejteni, most már talán könnyebb lesz, mert jövő héten érettségizünk és utána már nem fogom ilyen gyakran látni. Bocsi, ha hosszú lett. Szerintetek ez taszító lehet majd egy fiúnak, hogy én még pl. sosem csókolóztam? :D 18/L

2016. jún. 17. 00:08
 1/10 anonim ***** válasza:
35%

Nem-nem taszutó :3.. Nekem pld jó lennél :3, mert nem adtad meg magad, viszont az is lehet, hogy nem is volt hódolód :O.. Nah akkor majd egyszer lesz, ne aggódj :3

17F

2016. jún. 17. 00:12
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

szintén így vagyok vele 18L nekem azt mondták azért nem talál rám mert keresem xd úgyhogy most nem keresem, ha elmész valahova ne görcsölj ilyeneken

és hajrá az érettségin :)

2016. jún. 17. 00:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Hát igazából ennek az osztálytársamnak én is tetszem, mert ez már kiderült, a barátőmnek elmondta egyszer, de nekem sose mondta. :( pedig én annyira örültem volna neki, tudom én se mondtam el neki, de félénk
2016. jún. 17. 00:23
 4/10 A kérdező kommentje:

Bocsi, a folytatás:

* vagyok ehhez. :(

Köszönöm sorstársam! :)

2016. jún. 17. 00:26
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Semmi gond azzal, ha még nem volt tapasztalatod, nem az fog számítani a leendő párkapcsolatodban, hogy volt-e pasid és miket éltél már meg vele.

A legfontosabb, hogy önmagaddal legyél jóban. Ismerd önmagadat, találd meg, hogy mit tudsz szenvedéllyel csinálni az életedben, építsd a jövődet.

A sportolás mindenképp segíthet, ha van olyan amit szívesen űzöl.

Ha elkezded megszeretni magadat és kinyílsz a világnak, a világ is meg fog szeretni és nyitni fog feléd.

Először adnod kell magadból, amit csak tudsz és csak utána jön majd a boldogság. :)

22/F

2016. jún. 17. 05:34
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Lehet csúnya vagy és dagadt?? :O
2016. jún. 17. 07:22
 7/10 A kérdező kommentje:
#5-ös: Nagyon szépen köszönöm! :) Ez hasznos tanács! :)
2016. jún. 17. 07:33
 8/10 Thomika20 ***** válasza:
37%

Kezdő lánnyal nem szívesen vállalnék komolyat. Mert őszintén szólva, nincs tapasztalata és egyszer úgy is el jön a pillanat az életében mikor rájön, hogy szeretnék kipróbálni másokkal is a dolgokat. Egy másik srácot is megcsókolni, elkezd fantáziálni arról, hogy egy másik férfivel milyen lenne lefeküdni, stb. :/

Ezért sem szívesen kezdenék kezdővel, csak mert volt már ilyenben részem, hogy valakinek én voltam az első és végül még is faképnél hagyott egy másikért. :(.

2016. jún. 17. 09:10
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Majd rád fog találni :) Az osztálytársra pedig annyit mondok: Házi nyúlra nem lövünk. Velem is van/volt ilyen, hogy egy osztálytársba vagyok szerelmes / bejön, csak én nem kerülgetem a dolgokat, megmondom nekik, hogy bejönnek, meg hogy mit érzek, aztán vagy lesz vagy pedig nem lesz valami köztünk. Persze csak akkor, ha érzem hogy ő is érez valamit irántam.

15F

2016. jún. 17. 09:12
 10/10 anonim ***** válasza:
komolyat akar az ember,várni az igazira
2016. júl. 17. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!