Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem talál rám az igazi szerelem?
Nem-nem taszutó :3.. Nekem pld jó lennél :3, mert nem adtad meg magad, viszont az is lehet, hogy nem is volt hódolód :O.. Nah akkor majd egyszer lesz, ne aggódj :3
17F
szintén így vagyok vele 18L nekem azt mondták azért nem talál rám mert keresem xd úgyhogy most nem keresem, ha elmész valahova ne görcsölj ilyeneken
és hajrá az érettségin :)
Bocsi, a folytatás:
* vagyok ehhez. :(
Köszönöm sorstársam! :)
Semmi gond azzal, ha még nem volt tapasztalatod, nem az fog számítani a leendő párkapcsolatodban, hogy volt-e pasid és miket éltél már meg vele.
A legfontosabb, hogy önmagaddal legyél jóban. Ismerd önmagadat, találd meg, hogy mit tudsz szenvedéllyel csinálni az életedben, építsd a jövődet.
A sportolás mindenképp segíthet, ha van olyan amit szívesen űzöl.
Ha elkezded megszeretni magadat és kinyílsz a világnak, a világ is meg fog szeretni és nyitni fog feléd.
Először adnod kell magadból, amit csak tudsz és csak utána jön majd a boldogság. :)
22/F
Kezdő lánnyal nem szívesen vállalnék komolyat. Mert őszintén szólva, nincs tapasztalata és egyszer úgy is el jön a pillanat az életében mikor rájön, hogy szeretnék kipróbálni másokkal is a dolgokat. Egy másik srácot is megcsókolni, elkezd fantáziálni arról, hogy egy másik férfivel milyen lenne lefeküdni, stb. :/
Ezért sem szívesen kezdenék kezdővel, csak mert volt már ilyenben részem, hogy valakinek én voltam az első és végül még is faképnél hagyott egy másikért. :(.
Majd rád fog találni :) Az osztálytársra pedig annyit mondok: Házi nyúlra nem lövünk. Velem is van/volt ilyen, hogy egy osztálytársba vagyok szerelmes / bejön, csak én nem kerülgetem a dolgokat, megmondom nekik, hogy bejönnek, meg hogy mit érzek, aztán vagy lesz vagy pedig nem lesz valami köztünk. Persze csak akkor, ha érzem hogy ő is érez valamit irántam.
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!