Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kellek senkinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Ronda vagyok. Eddig csak elutasításban volt részem. Már lassan fél éve próbálok neten is ismerkedni, több helyen. De semmi sikerem nem volt. Jó, ha 500 lányból 1el matcheltem, és abból sem lett semmi. A legtöbb vissza sem írt. Mostanra már attól rosszul vagyok, ha egy szép lányt meglátok és bele gondolok abba, hogy ő mennyire jobb nálam, biztosan nem lenne nála esélyem, stb.
2018. febr. 14. 23:01
 1/9 A kérdező kommentje:
Lemaradt: F19
2018. febr. 14. 23:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha így állsz a dolgokhoz, akkor nem is fogsz kelleni senkinek. Előbb legyen önbizalmad, és legyél magabiztos. Utána kezdj el ismerkedni. :)
2018. febr. 14. 23:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy csak a hozzáállásommal lenne gond. Korábban máshogy áltam hozzá, de akkor sem volt semmi sikerem. Persze akkor is tudtam már, hogy nem nézek ki olyan jól, de az nem nagyon befolyásolt semmit.
2018. febr. 14. 23:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Én sem kellek senkinek, szóval nem vagy egyedül ezzel. :D 17/L
2018. febr. 14. 23:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Soha sem szabad feladni, meg nincs olyan hogy ronda ember. A szépség relatív, lehet valakinek nem vagy épp az esete, de egyszer úgyis bejön egy olyan lány az életedbe, akinek tetszeni fogsz. :)

Tényleg nem szabad így hozzáállni az egészhez, töketlen fiúk nem kellenek senkinek. Lehet nem is a külsőddel van gond, hanem a személyiségeddel. Bár, nem ismerlek, de ha privátban küldesz képet magadról én őszinte véleményemet elmondom és segítek szívesen a továbbiakban.

2018. febr. 14. 23:44
 6/9 A kérdező kommentje:

4.: Sikerult valahogy beletörődnöd?

5.: Persze, a szépség relatív. De valahogy egyesek sokkal több ember szerint szépek, mint mások. Mint ahogy írtam, kb 500 emberből 1el lett kb matchem tinderen, és az a pár ember közül sem válaszolt mind. Vagy ez lenne az átlagos?

2018. febr. 15. 00:29
 7/9 gaborvagyok válasza:
Figyelj én elég jóképű vagyok, magas, kisportolt, jómodorú, mosolygós, matchem is van egy tucat, sok lánynak szimpi vagyok, de képtelen vagyok választani kivel lépjek túl egy dumcsizási szinten túl. Nem tudok dönteni, nem akarok senkit hülyíteni, a lányok meg a kapcsolatban, minden figyelmedet kisajátítják, mint ha csak ők léteznének az első perctől, a legtöbb lány túl komolyan veszi az ismerkedést, egyből komoly kapcsolatot akar, pedig az csak az idő múlásával alakulhatna ki .... kinek mi a probléma 23/f
2018. febr. 17. 16:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Valahogy el tudnám viselni, ha én is magas és jóképű lennék...
2018. febr. 17. 21:16
 9/9 anonim válasza:
A kérdésed lényegre törő. Csak pontot használj a végén és jó is lesz
2018. febr. 19. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!