Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem kellek senkinek? :c

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem kellek senkinek? :c

Figyelt kérdés

Egy kicsit kiontenem a lelkem.

Eloszor is,nagyon sok jo baratom van,tenyleg nem panaszkodhatok.Viszont a fiukkal valahogy sosincs szerencsem.Soha nem tetszettem meg senkinek,es meg eselyt se kapok soha.Es a legszornyubb az egeszben hogy tul nagy szivem van.Igazi almodozo vagyok azt hiszem tul hamar megszeretem az embereket.en mar olyan reg ota nem hiszem el hogy sikerulhet.ha irok valakinek mar ugy is tudom hogy nem fog sikerulni.Pedig en mindig probalok vidam lenni,egy csomo fiu irta nekem hogy orul hogy en mindig fel tudom ot viditani es jo hogy meghallgatom.de engem ki hallgat meg?:c

Olyan rossz hogy a kornyezetemben mindenkinek van valakije.Es nem tudom mit rontok el.en tenyleg probalkozok.probalok egyedi lenni olyan sok mindent szeretek kivancsi vagyok mindenre tenyleg szeretek elni.Van bennem egy kicsi megfelelesi kenyszer is,ha a koromat nezzuk nem is lenne ez az egesz olyan nagy problema,csak hat tul erzekeny vagyok az elethez:(

15/l

2016. aug. 17. 23:50
 1/10 anonim válasza:
Szia! Velem meg az a problema, h keves a baratom, viszont fiuk meg allandoan rajtam lognak.. persze, vannak barataim, de ertsd ugy h csak akkor vagyok jo ha nekik kell valami. De inkabb legyenek csak ok mint ok se. Ha akarsz irj privatban, beszelhetnenk errol
2016. aug. 17. 23:56
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Üdv a klubban, bár én srác vagyok, és egy kicsit idősebb.
2016. aug. 17. 23:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Ugyan ezt te is leírtad a végén, de tényleg nincs miért aggódnod! 15 éves vagy, még biztos vagyok benne hogy lesz olyan, akinek te fogsz kelleni. Én is voltam ilyen kedvemben, én is nagyon sok emberrel voltam (vagyok) nagyon jóban, de semmi nem jött össze azon a téren, hogy legyen barátnőm. Aztán a semmiből, a legváratlanabb pillanatban bukkant fel az a lány, akivel megszerettük egymást... másik kérdés, hogy ez alig 3 hónapig tartott, és azóta sem volt komolyabb kapcsolatom senkivel, de legalább volt, és tudom hogy nincs mitől tartani. Ismerkedj akárhol új emberekkel, sose félj a kudarctól, találsz mindig másikat! ;)

19f

2016. aug. 18. 00:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha szeretnéd, hogy valaki meghallgasson, akkor írj nyugodtan, nekem kiöntheted a lelked. :)

15F

2016. aug. 18. 00:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Ugyanez vagyok fiúban, ha van kedved én meghallgatlak. 15/f
2016. aug. 18. 00:47
 6/10 anonim válasza:

Utolsó: szerintem a lánykának egy erős egyéniségre van szükége aki mindig melléállhat. Nem hiszem hogy pont egy ugyanolyan fiút szeretne mint ő.

Ha ezzel netán megsértettelek akkor pontozz le, megérdemlem.

2016. aug. 18. 00:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek:) utolso: nem dehogy teljesen igazad van.

Persze nem ezt gondolom most legfontosabb feladatomnak,csak nem voltak tul kedvesek velem,es igy hirtelen nagyon rosszul ereztem magam:DD

2016. aug. 18. 01:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Várj még kicsit,inkább legyél együtt kevesebb fiúval míg eljutsz az igaziig,mint 100-al akik semmibe vesznek,nagyjából át tudom érezni a helyzeted,de valahogy próbáld meg elfelejteni azt,hogy neked kell megfelelni,a szerelem az öledbe hullik.Nem keresni kell. :) 16/F (Ha érdekel a többi elgondolásom jelezd csak itt,és tovább boldogítalak.:D )
2016. aug. 18. 03:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond, még nagyon az elején vagy ennek a témának. Ne izgulj, ahogy írsz tök jó lesz, csak ne sürgesd magad nagyon! :-)
2016. aug. 18. 10:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Írj
2016. aug. 18. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!