Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért van az hogy kiadom a szivem meg a lelkem és így sem kellek senkinek?
Mert a lányoknak nem ez kell. Mindenki tudja ( ok pontozzatok le, sz*rom le), hogy a lányoknak az a srác kell, aki után futhatnak, akinek bizonyítani akarják, hogy "én igenis jó nő vagyok, jó fej meg minden" aztán ha sikerül neki, annyira lerombolja az önbizalmát, hogy ez átmegy "én annyira értéktelen vagyok, örülök, hogy őt kifogtam, mégha kicsit bunkó is" . Az olyan srácok mint te, mint amilyen én is voltam egykor, mind mind barátzónába kerülnek. És barátságot ajánlani szerelem helyett nagyon kegyetlen dolog. Én amióta 20-szorra kerültem barátzónába úgy voltam, hogy "fuck that" es talán a legbunkóbb gyerekké váltam a lányoknál, és így bírnak. A logikát mögötte nem értem, mert ahogyan kezelem őket, én nem szeretném magamon tapasztalni ugyanezt.
1. Beetetés( hazudj, hazudj hazudj!)
2. Önbizalom rombolás ( ha látod diétázik, akkor említsd meg, hogy erőltesse meg magát jobban és stb.)
Tudom, sokan leszavaznak, de mindenki, még akik leszavaznak is tudják, hogy teljesen igazam van. Senkinek nem, az a hollywood-i romantikus mizéria kell, ahogyan mutatják a filmekben. Egy férfi dominál egy sikeres kapcsolatban, a nő pedig szolgálja, sokan azt mondják, hogy egyenlőek, de végül ők is inkább velem járnának, mint egy olyannal aki egyenlőként kezeli őket, és rimantikusak. Sajnálom lányok ti tettetek ilyenné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!