Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha senkinek sem kellek?
Figyelt kérdés
Mindenki csak elutasít, gondolom az átlagon aluli külsőm miatt. Még a hasonló kaliberű lányok is.
19F
2018. máj. 13. 10:47
1/8 anonim válasza:
Egy normális lánynak nem a külső számít. Hanem a belső értékek.
19L
2/8 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy nem számít a külső, az első hülyeséget ír. Biztosan neki sem kellene egy ronda fiú, csak itt írkálja a hülyeségeit.
3/8 anonim válasza:
Eddig nekem sem jött össze semmi, de bizakodom, hogy nem reménytelen a helyzetem. 17/L
4/8 anonim válasza:
A nőknek a külső nem nyom annyit a latba, sokkal fontosabb a férfias magabiztos személyiség. Persze ezt aki nem rutinos a csajozásban, annak nagyon nehéz, és sokat kell fejlődnie, gyakorolnia, hogy sikeresebb legyen a csajoknál.
Gondolom eddig sete sután próbálkoztál, azért ráztak le.
A hasonló kaliber meg baromság, vagy nem az alapján növekszik a sikerességi ráta, simán bejöhetsz egy szép csajnak is, míg egy ronda is elutasíthat (főleg ha túlteng az önbizalma)
5/8 anonim válasza:
Javíts a külsődön! Sportolj! Vágass előnyösebb frizurát! Vegyél olyan ruhákat amik előnyösebbek! Ezekkel szerintem legalább 50 százalékkal vagy még többel javíthatsz az esélyeiden.
6/8 anonim válasza:
A külsőn mindig lehet változtatni. Ha szerinted ezért nem kedvelnek a lányok, akkor miért nem valtoztatsz rajta? kezdj el edzeni. De komolyan.. Fuss, vagy csinálj valamit. Légy mindig ápolt, meg igényes.. Úgy értem azért ne szakadt ruhában járj. Arra sincs kifogás hogy nincs pénzed jó ruhára, mert a turiban is nagyon fullos cuccokat lehet szerezni... Ha ez után se kellesz senkinek, akkor a személyiségeddel lehet valami..
7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ezeket már mind megpróbáltam. De a kinézetem még mindig szörnyű.
2018. máj. 14. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!