Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek senkinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Ma kezdtem el úgy érezni,hogy senkinek sem kellek, és hogy senkinek nem jelentek semmit..

Mintha engem nem is tudna senki úgy igazán szeretni,csak egy kis ideíg aztán ez úgy elillan vagy találnak mást..

És egyszerűen nem értem miért.. én teljesen normális,lánynak tartom magam,nem vagyok csúnya,sem bekepzelt

Általában kedves,aranyos vagyok..

És én csak nem értem..

Egyszerűen nem tudok rájönnin hogy mi lehet a baj velem,vagy hogy miért van ez.. vagy hogy egyáltalan miért tört rám most ez az érzés..

17/L

(Lehet hogy ez nem a legjobb kategória..de nem tudtam eldönteni h egyáltalám melyik lenne jó..)

2018. okt. 18. 19:56
 1/3 anonim válasza:

Ismerkedjünk meg. Biztos aranyos lány vagy :)

Megöleljük egymást és jobb lesz mindkettőnknek.

2018. okt. 18. 19:57
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Mennyi privátot kaptál eddig?
2018. okt. 18. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna ki, még a kor is stimmel.

Én sem tudom erre a kérdésre a választ sajnos, de sorstársak vagyunk!

2018. okt. 21. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!