Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha magamat adom nem kellek senkinek de mikor megjátszom magam akkor meg oda vannak értem?
Figyelt kérdés
?2016. jan. 5. 19:03
1/15 anonim válasza:
Mert felszínes emberek közelében próbálkozol kapcsolatot kiépíteni?
2/15 anonim válasza:
Hazudj, ha ébred az asszony, Hazudj, ha kavarog a gyomrod, Hazudj, ha tudod, hogy színlel a nő, Hazudj és árulj cipőt és hazudj!
4/15 anonim válasza:
Mert ez az egész "párkeresés" színjáték csupán. Akinek jól tud színészkedni az sikeres.
5/15 anonim válasza:
Nem tudom, milyen ember vagy, milyen, amikor magadat adod, és milyen, amikor játszol, de te összejönnél magaddal, ha magadat adnád? Tehát vagy elég szimpatikus? Mert lehet, hogy amit önmagadnak érzel, az taszító, negatív... stb. és ezért nem elég vonzó, míg a játszott éned sokkal pozitívabb, vonzóbb másoknak.
6/15 A kérdező kommentje:
Annak az embernek szeretem önmagam adni akitől komolyabbat akarok de ez nem jön be,pedig elég közel engedem magamhoz...lehet ez a baj..Egyébként tudnék színészkedni azzal a személlyel aki nekem nem kell de annak meg minek??Csak ideig óráig aztán már kelletlené válik.
2016. jan. 6. 00:19
7/15 anonim válasza:
Lehet, hogy a személyiségeddel van valamilyen probléma, ezért nem vonzó. De ezt ennyiből nem lehet megmondani.
8/15 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt hogy érted?Mesélj erről egy kicsit részletesebben légyszíves.
2016. jan. 6. 16:56
9/15 anonim válasza:
Ezt nem tudom részletezni. Lehet valami olyan tulajdonságod, ami nem vonzó az emberek számára, és amikor megjátszod magad, akkor ezt a tulajdonságod titkolod el. De hogy mi ez, azt csak te tudhatod.
10/15 anonim válasza:
Kérdező, nézd magad kívülről, ha te lennél a másik ember, akivel össze akarnál jönni, neked szimpatikus lenne az, aki vagy, ahogyan próbálkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!