Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nincs pénzem, akkor senkine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs pénzem, akkor senkinek se kellek?

Figyelt kérdés
Lány vagyok mielőtt megkérdezitek. Nem vagyok gazdag családból, de szegény se vagyok. Szűkösebben kell élnem, nem engedhetek meg magamnak drága dolgokat. Persze igényes vagyok, rendes, tiszta ruhákba járok, ápolt vagyok, ez az elsődleges. De nincsen pénzem eljárkálni ide-oda úgyhogy inkább otthon ülős lány vagyok. Lehet barátaim sincsenek ezért. Na meg a fiúk. Azt hinnék, hogy csak a pénzük miatt másznék rájuk?

2014. dec. 2. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez viszonyulás kérdése szerintem, ha nem vagy olyan egy fiú se feltételezné ezt rólad.
2014. dec. 2. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elmondtad miért nem kellesz senkinek.

Mert nem jársz sehová. Ha nem ismersz meg új embereket, akkor biztos nem találsz senkit. Otthon maximum egy betörővel találkozol.

Lehetsz gyönyörű modellarcú lány is, ha senkivel nem találkozol, akkor nem is lesz senkid.

Találkozz minél több emberrel. Járj költséghatékony helyekre.

2014. dec. 2. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:
ha lány vagy nem számít van e pénzed, háttered
2014. dec. 29. 01:01
 4/4 anonim ***** válasza:
aranyos vagy engem tuti nem zavarna, csak ne legyél emiatt gátlásos
2014. dec. 29. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!