Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem kellek igazán senkinek?
Figyelt kérdés
Sokak szerint jó csaj vagyok szép okos blabla, unom ezt a szöveget mert még sem kellek senkinek. Nem nagyképűségből írtam ezt le, de minden szingli csajt ezzel próbálnak vigasztalni. Minden ismerkedésnél először visszafogott vagyok, aztán mire meg nyer a pasi már nem gondolja komolyan, már nem akar kapcsolatot. De sorozatba ez van nem csak néha. Nagyon nehéz feloldódnom, régebben sokkal naivabb voltam és emiatt lelkesebb bizakodóbb, könnyebben ment az ismerkedés. Most semmi életerőm,megváltoztam a csalódások miatt. Én szeretnék adni, hogy úgy érezzem szükség van rám, szeretni valakit aki viszont szeret. De valahogy sosem jön össze.2016. jan. 20. 10:45
1/7 anonim válasza:
Ez ilyen, nagyrészt szerencsén múlik az egész. Az is lehet, hogy nem tetszel azoknak a férfiaknak akikkel randizol vagy pedig nem jó a kisugárzásod.
2/7 anonim válasza:
Törekedsz arra, hogy komolyan vehetően viselkedj? Tehát, hogy ne csak a külsődet értékeljék?
3/7 A kérdező kommentje:
Általában ők találnak meg engem, szóval tetszem nekik, pont, hogy a kisugárzásom. Csak lehet nem azt kapják amire vártak? ::S
Igazából nem tudom, hogy komolynak tűnök-e. Csak ismerkedünk, beszélgetünk. De mindig kevésnek érzem magam hozzá képest, idővel így összeesik az önbizalmam. Olyan kis egér leszek mellette közbe meg tök mást mondanék, csinálnék.
2016. jan. 20. 11:02
4/7 anonim válasza:
Én is ilyesmi vagyok, mint te csak férfiban. Csak én képtelen vagyok sok dolgot mondani magamról addig amíg meg nem győződtem az illetőről, hogy megbízható személy.
5/7 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem a szövegből, hogy túl vagyok egy 6 éves kapcsolaton amiben sokat harcoltam, csalódtam szenvedtem, szerettem. Valamint 23/L...
2016. jan. 20. 11:12
6/7 anonim válasza:
Szerintem ez látszhat rajtad. Hogy belefáradtál ebbe, és úgy látják, hogy csak azért ismerkedsz, mert magányosnak érzed magad. Kiábrándító tud lenni, ha a lány nem engem keres, hanem "valakit".
7/7 anonim válasza:
Az is lehet hogy nem benned van a hiba. Ha eleg szep vagy, akkor sokan csak azert ismerkednek veled hogy a sajat egojukat etessek, te nem erdekled oket csak az hogy "egy jo csaj"-t megszerezzenek maguknak.
Egy atlagos kinezetu lany nyilvan kevesebb ilyennel talalkozik.
Ezen kivul, ferfikent mondom, nem irigylem a noket hogy hogy mennyi rohadek ferfi kozul kell megtalalniuk a normalisakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!