Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy én nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy én nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

17/L vagyok, 1 embernek kellettem volna eddig, ám egy hülye irigy nő, akinek szintén ő kellett volna, aki nekem udvarolt negakadályozta...

Szekállt, megalázó volt velem miatta, hazudott is neki rólam.

(Mindez egy kondiban történt, a portás volt az a nő, az udvarlóm a tulaj. A többi portást is ellenem fordította. Megalázóan üdvözöltek mások előtt, elképesztően bántóan néztek rám, bunkón szolgáltak ki, hazudtak rólam neki. Sőt, direkt provokált is. Elképesztően bunkón közölte velem, hogy távozzak. "XY Záróra!" De olyan stílusban, mintha a seggéből rántott volna ki. Noha még más is edzett, s mást nem siettetett ennyire. Így egy idő után egyszercsak fölháborodtam, és 1x 4 perccel később mentem el, mert elegem lett, meg akartam mutatni, hogy ez így ilyen stílusban nem működik. Persze beárultak csak azért is, úgy hogy előttem másfél perccel ment el vki, ő róla nem szóltak, sőt nem is sietették. Szép kis történet.)

Egy idő után emiatt nem bírtam, és elutasító lettem vele... Később, mikor szóltam neki, mert még mindig ment a derbi, nem hitt nekem, mert hazudtak neki rólam. Azóta tojik rám egyszerűen..

Ő volt a legelső az életemben aki udvarolt, és azóta sincs senki.

Mindenki nő panaszkodik, hogy ő csak arra kell. Én már a két kezem összeteszem csak "azért" is.

Ám ezt úgy képzeljétek el, hogy akkor amikor ez történt, nagyon jól néztem ki még. Azóta lesérült az összes ízületem, s már esélyem sincs jól kinézni. Nem bírok leállni az edzéssel, mert kényszetesen csinálom/csináltam. Így esélyem sincs meggyógyulni. Iszonyatos depressziós vagyok, mióta ez az állapot van.

Viszont priviben szívesen küldök képeket, ha megadtok e-mailt, mert kiváncsi vagyok, hogy tényleg olyan rosszul nézek-e ki. Mert mást már nem nagyon tudok emiatt felelőssé tenni...

2018. aug. 25. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ki udvarolt neked? lehet felültetett te meg bedőltél
2018. aug. 25. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:

17 évesen még messze vagy attól, hogy nem kellesz senkinek - hidd el nekem! 33 évesen már több okod lesz a panaszra, de addig még van több mint egy évtized.

Ha ennyire szeretnél társaságot, miért nem regisztrálsz társkeresőre? Képet se kell feltöltened, heti 20 levelet garantálom neked.

2018. aug. 25. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
egy újabb felnőtt kapcsolati kérdés.
2018. aug. 25. 21:03
 4/7 A kérdező kommentje:

A terem tulaja udvarolt.

Ám teljesen őszintének tűnt, ez biztos, hogyha az az undirítő portásnő nem lett volna.

Ő miatta vagyok ám még mindig rosszul.

2018. aug. 25. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyen fontos neked az a portásnő, hogy hagyod, hogy a tönkretegye az életed? Értem én, hogy az érzelmeknek nehéz ellenállni, de ne legyél bolond, ennél te többet érsz. Mindig lesznek rosszakaróid, ezt nem lehet elkerülni. Hagyd most kicsit ezt a társkeresés kérdést, és inkább dolgozz azon, hogy igaz barátokat szerezz. De tényleg dolgozz rajta, keress magadnak olyan közösséget, ahol jól érzed magad, tudsz beszélgetni emberekkel stb. Két év múlva állj neki újra a társkeresésnek. Persze ha előtte valami kialakul, nem kell elrohannod, de ne ez járjon a fejedben.
2018. aug. 25. 22:20
 6/7 anonim válasza:
Kerdező jól atvertek teged mindannyian,többet be se tennem a labam ebbe a konditerembe
2018. aug. 26. 11:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Ám nagyon érdekes volt, mert még régebben amikor kicsit gázosan viselkedtem a kondiban (sírtam, ha nem ment úgy az edzés) mindig megvigasztalt ő is, meg azok is, akiket szintén ellenem fordított.

Ám egy idő után jelezték ezt a főnöküknek, aki rögtön amint ezt megtudta, elkezdett nekem udvarolni. Es innentől kezdődött a derbi. (Zárási provokáció a kérdéseben leírva + hazudoztak neki rólam.)

Csak mondjuk azt nem értem, hogy miért csapott már megint így meg az élet. Másnak is udvarolt a főnök ott, láttam. S figyeltem is, es rajtam kívül nem voltak ilyenek senkivel sem.

Ám tényleg elképzelhetetlenül, és felháborítóan bunkók voltak. Emiatt elutasító voltam vele, megsértődött, es nem hitt nekem... Ezután pedig még inkább hitt a hazugságaiknak.

En mindig is ilyen béna szerencsétlen voltam, mindenhol szekálltak.

Viszont ilyen szinten aljas, kihasználó emberekkel, még sosem találkoztam.

Iszonyatos depressziós vagyok miatta, kérlek segítsetek!

Ám Ti mit csináltatok volna, Ti is bunkón köszöntetek volna, vagy egyáltalán nem köszöntetek volna?

Nekem egyikhez sem volt merszem sajnos. Soha nem tudtam megvédeni nagam. (Valószínűleg, mert Asperger - szindrómám van. Diagnosztizálták is.)

2018. aug. 26. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!