Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek? Nem hiszem el, hogy ennyire rosszul nézek ki.
Nagyjából 18 éves korom óta senki nem akart tőlem semmit, és akkor sem álltak sorba a pasik. Nem értem, mert adok magamra, es velem egy szinten lévő, vagy még valamivel csúnyább lányok körül is mindig legyeskedik többen is.
10/4-nek mondanám magam, minden nap mozgok, sminkelek, jól öltözöm, és szerintem egész kedves vagyok az emberekkel, bár csendesebb vagyok és introvertált.
22/N
Ha taszítod az embereket láthatatlan módón,és kifelé nem látható okok miatt, annak 2 forrása lehet:
-gyülölet, mely belőled sugárzik, bármennyire is próbálod rejteni.
-ezotéria, mágiázás
Ez a kettő elég ahhoz, hogy az emberek ösztönből, bár mit is teszel távolódnak és kerülik a társaságod.Csak a hozzád hasonszőrüek maradnak a közeledbe, de a normális emberkék kivétel nélkül távolodnak, és kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!