Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez gáz? Nem...

Szerintetek ez gáz? Nem mondtam senkinek, rosszul adtam vissza aztán, hogy ne legyen gáz, én több pénzt raktam el.

Figyelt kérdés

Szar napom volt meg minden. 2 ezer ft + 500 ft a borravaló. 5 ezret fizetett a pasi, nem volt 500 a kasszába Ezt mondtam is adott még 500-at,hogy akkor így adjak vissza. 3 ezer ft helyett 2500-at adtam neki. De nem szólt,hogy rosszul adok vissza,kevés lesz.. később mikor zártam a kasszát akkor nem stimmelt vmi. Aztán az 5 ezrest elmentem fel váltani.

Így 2 ezret raktam a borítékba,2 ezret a váltósba, ezer ft-ot meg elraktam. Így sehol nincsen nyoma az egésznek!

Ugye 500 ft járt volna amúgy is,de így még egy 500ast elraktam. Szóval ha a főnök megnézi olyan mintha ha csak két ezret adott volna a pasi.

Ez nagyon gáz? :(

2015. aug. 20. 15:49
1 2
 1/14 opened paradise ***** válasza:

Hát elvileg nem loptad meg,nem lesz kevesebb,de akkor is az.

Ha már 25%-os borravalót ad,akkor nem kéne átvágni...

2015. aug. 20. 16:12
 2/14 anonim ***** válasza:
36%

Igen nagyon gáz..

Ha neked csak ez a lényeg hogy pénzt nyúlj le, mondj fel azonnal és dolgozzál olyan helyen ahol nemkell pénzzel bánnod!

2015. aug. 20. 16:12
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem vágtam át!!! Mondom,hogy mikor zártam akkor számoltam,hogy vmi nem stimmel.Szóval nem szándékos volt!!! Ő meg nem szólt,hogy rosszul adtam vissza! Ha szól nyilván bocsánatot kérek és jól adok vissza,de nem így tett. Én meg záráskor amikor ez kiderül mit tegyek????
2015. aug. 20. 16:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ad vissza ha ismered...Majd ha ö mondja,hogy tartsd meg akkor oké.
2015. aug. 20. 16:16
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem ismerem. Max ha legközelebb jön akkor tudom megadni azt az 500 ft-ot. De amúgy nem.
2015. aug. 20. 16:17
 6/14 anonim ***** válasza:
Ne is törődj vele, a becsületes embereknek ma már nincs tekintélyük ebben az elcseszett világban.
2015. aug. 20. 16:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Meg 4 kor volt ez,6 ig nyitva voltunk. Szóval vissza jöhetett volna ha látja rosszul adok vissza.
2015. aug. 20. 16:18
 8/14 A kérdező kommentje:
Én már 6 kor nem tudtam ezzel mit kezdeni,hiszen 2 órával azelőtt történt az eset.Nem ismerem.
2015. aug. 20. 16:19
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

500 forint miatt nem kell lelkizni. Nem gáz. Legközelebb figyelj oda jobban.

Velem múltkor egy pénztáros megcsinálta azt, hogy +1 zsemlét ütött be és még röhögött is rajta és hogy nem baj-e. Mondom anyád... Nyilván direkt csinálta és ha több emberrel megcsinálja szép kis hasznot tud összeszedni. Na az gáz volt... Ez nem az.

2015. aug. 20. 16:22
 10/14 A kérdező kommentje:

Mondjuk az se jó tényleg.

Sose csináltam ilyet,nem tévedtem,nem adtam vissza rosszul,de tegnapi napom elég szar volt,plussz az időjárás. Meg mint írtam ha szól,hogy 500 ft még hiányzik akkor természetesen bocsánat kérés és jól adok vissza.De néma gyereknek anyja se érti a szavát. Aztán mikor zárom a kasszát,napi bevételt megszámolom,meg a váltó pénzt is ugye reggel este.Ott nem stimmelt vmi.Utána jöttem rá,hogy rosszul adtam vissza az utolsó vendégnek.Aztán mivel 2 óra eltelt,már nem tudtam mit tenni.Így inkább felváltottam a pénzt így oldottam meg.Így papíron,kaszában,sehol nem mutatkozik többlet.A főnöknek sem szóltam,nehogy gáz legyen,mert megijedtem :(

2015. aug. 20. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!