Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez gáz? Nem...

Szerintetek ez gáz? Nem mondtam senkinek, rosszul adtam vissza aztán, hogy ne legyen gáz, én több pénzt raktam el.

Figyelt kérdés

Szar napom volt meg minden. 2 ezer ft + 500 ft a borravaló. 5 ezret fizetett a pasi, nem volt 500 a kasszába Ezt mondtam is adott még 500-at,hogy akkor így adjak vissza. 3 ezer ft helyett 2500-at adtam neki. De nem szólt,hogy rosszul adok vissza,kevés lesz.. később mikor zártam a kasszát akkor nem stimmelt vmi. Aztán az 5 ezrest elmentem fel váltani.

Így 2 ezret raktam a borítékba,2 ezret a váltósba, ezer ft-ot meg elraktam. Így sehol nincsen nyoma az egésznek!

Ugye 500 ft járt volna amúgy is,de így még egy 500ast elraktam. Szóval ha a főnök megnézi olyan mintha ha csak két ezret adott volna a pasi.

Ez nagyon gáz? :(

2015. aug. 20. 15:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az téved, aki dolgozik. Néha a vevők is figyelhetnének jobban, néha látom a pénztárosokon, alig élnek, már fáradtak.

Kaszának stimmelnie kell. Ha nem figyelsz, majd a hiányt is be kell tenned.

2015. aug. 20. 16:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Tudom! :/
2015. aug. 20. 16:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha tudod, akkor nyugodj le!!! :)
2015. aug. 20. 17:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem olyan nagy gáz, kivéve ha nem csinálsz rendszert belőle..
2015. aug. 21. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!