Szerintetek ez gáz? Nem mondtam senkinek, rosszul adtam vissza aztán, hogy ne legyen gáz, én több pénzt raktam el.
Szar napom volt meg minden. 2 ezer ft + 500 ft a borravaló. 5 ezret fizetett a pasi, nem volt 500 a kasszába Ezt mondtam is adott még 500-at,hogy akkor így adjak vissza. 3 ezer ft helyett 2500-at adtam neki. De nem szólt,hogy rosszul adok vissza,kevés lesz.. később mikor zártam a kasszát akkor nem stimmelt vmi. Aztán az 5 ezrest elmentem fel váltani.
Így 2 ezret raktam a borítékba,2 ezret a váltósba, ezer ft-ot meg elraktam. Így sehol nincsen nyoma az egésznek!
Ugye 500 ft járt volna amúgy is,de így még egy 500ast elraktam. Szóval ha a főnök megnézi olyan mintha ha csak két ezret adott volna a pasi.
Ez nagyon gáz? :(
Az téved, aki dolgozik. Néha a vevők is figyelhetnének jobban, néha látom a pénztárosokon, alig élnek, már fáradtak.
Kaszának stimmelnie kell. Ha nem figyelsz, majd a hiányt is be kell tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!