Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek senkinek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek? Nem hiszem el, hogy ennyire rosszul nézek ki.

Figyelt kérdés

Nagyjából 18 éves korom óta senki nem akart tőlem semmit, és akkor sem álltak sorba a pasik. Nem értem, mert adok magamra, es velem egy szinten lévő, vagy még valamivel csúnyább lányok körül is mindig legyeskedik többen is.

10/4-nek mondanám magam, minden nap mozgok, sminkelek, jól öltözöm, és szerintem egész kedves vagyok az emberekkel, bár csendesebb vagyok és introvertált.

22/N

2018. aug. 12. 19:39
1 2 3
 21/30 peca1000 ***** válasza:

Mert nem vagy fent a netes társkeresőkön, se a Facebook-on, se az Instán.

Mégis hogyan találjanak rád?

Priviben kérek képet!

Csak véleményezés miatt, van már feleségem :)

2018. aug. 12. 21:25
 22/30 anonim ***** válasza:
54%

Kétféle barátnőm panaszkodik ugyanerre:

1: munkahely és az otthona között fülessel a fejében, könyvvel a kezében ingázik, ezt leszámítva ki sem mozdul az irodájából és a lakásából.

2: mondom neki, hogy ne mondja már, hogy senkinek nem kell, ott van X, aki meg van érte őrülve, meg Y, aki a múltkor elhívta kávézni, akkor hosszas sorolás, hogy X túl alacsony, Y csak barát, Z túl kopasz, és így tovább a végtelenségig, míg ki nem derül, hogy egy csomóan legyeskednek körülötte, csak éppen a 99%-át élből kizárja, figyelembe sem veszi.

Ha mondom neki, hogy legalább egy esélyt adjon a férfinek, akkor még ő van felháborodva, majd 5 perc múlva kezdődik elölről az "én senkinek nem kellek mantra"

2018. aug. 12. 21:30
 23/30 anonim ***** válasza:
Utolsó: te randiznal olyannal, aki taszít külsőre? Most komolyan, puffogtatjatok ezt a nem adsz esélyt dumát, aztán a valóságban nem tudom, hányan kezdenétek számotokra ronda emberekkel.
2018. aug. 12. 21:53
 24/30 anonim válasza:
Egy képet privátban elfogadnék, ott le írom a véleményemet..
2018. aug. 12. 21:55
 25/30 anonim ***** válasza:
29%

"Utolsó: te randiznal olyannal, aki taszít külsőre? Most komolyan, puffogtatjatok ezt a nem adsz esélyt dumát, aztán a valóságban nem tudom, hányan kezdenétek számotokra ronda emberekkel."

23-as: nem, nem randiznék.

Viszont nem is állítok fel egy 100000 pontos listát, hogy a férfinek hogyan kell kinéznie, viselkednie, minek kell megfelelnie ahhoz, hogy egyáltalán esélyt kapjon.

Nem zárok ki valakit csak azért, mert nem megfelelő a szemszíne, vagy mert olyan foglalkozása van, amit nem vettem fel a listámra.

Már pedig az említett barátnő pont ezt teszi, nem arról van szó, hogy nem jön össze neki nem tetsző férfivel, hanem arról, hogy 30 éves korára is várja a 100000 pontos lista minden elemét teljesítő férfit, és közben nyafog, hogy nem kell senkinek.

2018. aug. 12. 22:01
 26/30 anonim ***** válasza:
Mert gondolod a férfiaknak nincs ilyen listájuk? Egy csomóan mondják, hogy nekik csak az alacsony nők jönnek be vagy csak a vékonyak vagy csak a barna szemű, barna hajúak. A többi hiába jófej meg még akár szép is, nem fogja érdekli, mint nő. És ha komoly kapcsolatot akarnak, akkor már ugyanúgy szóba kerülnek az anyagiak is, és nem feltétlen a takarítónőt fogják választani. Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehetnek igényeik, csak nem kell a nőket se úgy beállítani, mintha csak ők várnának el dolgokat.
2018. aug. 12. 22:11
 27/30 anonim ***** válasza:

Én a kép helyett azt nézném meg, hogy hogyan mész oda egy számodra vonzó férfihoz és szólsz hozzá bármit is. (pl. suliban vagy munkahelyen)

Ha a testbeszéded (a kommunikáció 90%-a!) azt sugallja, hogy elzárkózol előle akkor nem fog nyitni feléd senki.

2018. aug. 13. 08:56
 28/30 anonim ***** válasza:

Képet én is szívesen néznék, de ami ennél árulkodóbb számomra a leírásban, hogy 10/4 vagyok.

Hogy a jó életbe várhatnám, hogy másoknak tetszek, ha semmi önbecsülésem nincs? Ha a saját magamról alkotott kép negatív, akkor önkéntelenül is ezt fogom kifelé sugározni és nyilván nem nagyon lesz, aki pozitívan fog látni.

Szóval én elsősorban saját magamon dolgoznék, hogy az önértékelésem feltornázzam legalább 7-8-as szintre...

36N

2018. aug. 13. 15:04
 29/30 anonim ***** válasza:

"Mert gondolod a férfiaknak nincs ilyen listájuk?"

De, van nekik is. És az is marhaság, mikor panaszkodik, hogy évek óta sehol egy nő, közben meg a topmodellről álmodozik, és más szóba sem jöhet.

De most nem a férfiakról van szó (ettől még esetükben is ugyanakkora marhaság)

2018. aug. 13. 19:08
 30/30 anonim ***** válasza:

"te randiznal olyannal, aki taszít külsőre? Most komolyan, puffogtatjatok ezt a nem adsz esélyt dumát, aztán a valóságban nem tudom, hányan kezdenétek számotokra ronda emberekkel."

Ha nem taszít nagyon, és normálisan, értelmesen áll hozzám, akkor én adnék esélyt. Úgy is, hogy nekem is van 'listám', hogy mi és mennyire tetszik a külső jegyek közül. Aki kezdetben kicsit taszít csak, de személyiségre remek, abban meg tudom látni a szépet.

26/F

2018. aug. 13. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!