Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek? Nem hiszem el, hogy ennyire rosszul nézek ki.
Nagyjából 18 éves korom óta senki nem akart tőlem semmit, és akkor sem álltak sorba a pasik. Nem értem, mert adok magamra, es velem egy szinten lévő, vagy még valamivel csúnyább lányok körül is mindig legyeskedik többen is.
10/4-nek mondanám magam, minden nap mozgok, sminkelek, jól öltözöm, és szerintem egész kedves vagyok az emberekkel, bár csendesebb vagyok és introvertált.
22/N
Nem lehet, hogy csak nem veszed észre ha valaki próbálkozik?
10/4.. :) ez aligha áll meg a lábán. Tényleg kíváncsi lennék rád a számok alapján, hiszen az addig teljesen átlagos.
Elmondásod alapján kedves is vagy.. valami más lehet a háttérben.
Kisugárzásod hogyan ítéled meg?
#13 Én is csendes és introvertált vagyok, instán 1 db képem van 2 évvel ezelőttről, facen max félévente egyszer posztolok. Bulizni nem járok. Mégis most zsinórban 3-4 pasi hajt rám és elég jó pasik.
Amúgy az tényleg igaz, hogy kicsit hisztisnek kell neki, hogy érdekes legyél. Mármint ha valami nem tetszik, adj hangot neki, ne nyelj le mindent, mert nem fognak tisztelni, ha nem vársz el tiszteletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!