Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek senkinek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek? Nem hiszem el, hogy ennyire rosszul nézek ki.

Figyelt kérdés

Nagyjából 18 éves korom óta senki nem akart tőlem semmit, és akkor sem álltak sorba a pasik. Nem értem, mert adok magamra, es velem egy szinten lévő, vagy még valamivel csúnyább lányok körül is mindig legyeskedik többen is.

10/4-nek mondanám magam, minden nap mozgok, sminkelek, jól öltözöm, és szerintem egész kedves vagyok az emberekkel, bár csendesebb vagyok és introvertált.

22/N

2018. aug. 12. 19:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Vagy nincs benned élet vagy rideg a kisugárzásod. Csapj ki ide egy képet vagy priviben, hadd lássuk, mi a helyzet!
2018. aug. 12. 19:53
 12/30 anonim ***** válasza:
41%
körülzsongnálak 25/F
2018. aug. 12. 19:53
 13/30 anonim ***** válasza:
75%
Az a baj, hogy csendes és introvertált vagy. Egy csomó veled korabeli lány szinte mászik rá a pasikra, tolja eléjük a cs.cseit instán, egy ital után már viszik a bokorba stb. Ehhez képest sajna nagyon kevés, hogy odafigyelsz az alakodra és szépen sminkelsz. A kedvesség meg nem is tudom, érdekel-e valakit, akkora hisztikirálynőknek van barátja/férje, hogy csak nézek. Sőt, még jobban tepernek utánuk.
2018. aug. 12. 20:04
 14/30 anonim ***** válasza:
ne vágj fapofát. sugározzon belőled, hogy elégedett vagy magaddal és aki mást gondol az bek@phatja..
2018. aug. 12. 20:06
 15/30 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy csak nem veszed észre ha valaki próbálkozik?

10/4.. :) ez aligha áll meg a lábán. Tényleg kíváncsi lennék rád a számok alapján, hiszen az addig teljesen átlagos.

Elmondásod alapján kedves is vagy.. valami más lehet a háttérben.

Kisugárzásod hogyan ítéled meg?

2018. aug. 12. 20:07
 16/30 anonim ***** válasza:

#13 Én is csendes és introvertált vagyok, instán 1 db képem van 2 évvel ezelőttről, facen max félévente egyszer posztolok. Bulizni nem járok. Mégis most zsinórban 3-4 pasi hajt rám és elég jó pasik.

Amúgy az tényleg igaz, hogy kicsit hisztisnek kell neki, hogy érdekes legyél. Mármint ha valami nem tetszik, adj hangot neki, ne nyelj le mindent, mert nem fognak tisztelni, ha nem vársz el tiszteletet.

2018. aug. 12. 20:19
 17/30 anonim ***** válasza:
Nekem is dobhatsz képet priviben.
2018. aug. 12. 20:33
 18/30 anonim ***** válasza:
nekem ne rinyálj, klafán elásod magad
2018. aug. 12. 20:39
 19/30 anonim ***** válasza:
Nekem kellesz még így látatlanból is. Ha nem cigány vagy.
2018. aug. 12. 21:01
 20/30 anonim ***** válasza:
Ha gondolod kuldj egy kepet es megmondom szerintem min kéne valtoztatni.
2018. aug. 12. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!