Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen korai a párkapcsolat?
A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, a szüleim azt mondják, hogy bírják, ám amikor édesanyámmal összeveszünk, mindig felhozza, hogy minek nekem ő.
Hozzáteszem, hogy nem vagyok meggondolatlan, mégsem bíznak bennem. Már többször is volt, hogy barátnőmnél aludtam, amikor volt valami, mert a szüleim nem engedik, hogy a barátommal aludjak, és nem is alszok vele, mégsem hiszik el.
Ha ez valamit is jelentene, hogy tényleg nem kapkodunk el semmit: 3 hét után fogta meg a kezem, 4 hét után kaptam az első csókot. 4 hónap után kezdtük el egymást simogatni, és egyenlőre többet nem is szeretnék. A barátom már felhozta a szexet is, de mondtam, hogy még nem szeretném. 1-1,5 év után esetleg.
A bemutatások már az első hónap után megtörténtek, már az összes haverjának bemutatott, és én is szinte az összes barátnőmnek.
Szerintetek 14 évesen korai a párkapcsolat?
Én 14 éves vagyok, a barátom 16(én vagyok az első lány az életében, remélhetőleg az utolsó is)
Nem korai.
És tetszik a hozzáállásod!
Én örülnék is ,ha a lányom így gondolkodna és lenne egy normális kapcsolata már 14 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!