Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai, hogy egy 14 éves lánynak barátja legyen? 14L
Szerintem nem, nekem 15 éves koromban lett először barátnőm és tudtommal a lányok "korábban érnek" (vagy mi..), szóval szerintem egyáltalán nem korai :) Csak arra figyelj, hogy normális sráccal kezdj :)
20/F
Szerintem egyeltalán nem korai. Nekem 13évesen lett barátom. Csak ténLeg arra kell figyelni,hogy rendes legyen. :)
17/L
14/F.
Nekem még nem volt "igazi" barátnőm max oviban akivel sokat jászottam szóval tudjátok.Nekem most tetszik egy lány.Szerintem nem korai mert nem csinálnánk semmi olyat de nagyon jól kijövünk közös az érdeklődési körünk és normális a leányzó:)Hajrá sok sikert!
Attól függ, hogy mit csináltok.
Ha nem szexeltek, akkor nem korai.
Na meg az is számít, hogy az a barát hány éves. Ha korodbeli, akkor jó. De ha valami huszonéves az azért durva.
Nem, nem korai. Csak ne feküdjetek le, az még korai. Ráér 1-2 év múlva, persze ha majd te is úgy érzed eljött az ideje. Ha a barátod pár évvel idősebb és bele akar vinni, ne hagyd, ha szeret kibírja amíg 15 leszel, az épp határeset.
"sok tininek 20-30 éves pasijuk van !"
Azért ne ezt a példát kövesd... :'D 14 évesen ha valaki jóval érettebb gondolkodású, a 20 éves még belefér, de az is nagyon necces. Mivel 16-8 éves kortól kezdve már mindenkinek vannak "igényei", ráadásul nagyon másik életszakaszban vannak, a 14 éves épp túl van az általánoson, kilépett a gyerekkorból, a 20 éves pedig már lehet, hogy dolgozik, de az érettségit/szakmát jó esetben letette. 14 éves 30 évessel? Milyen lelke van annak, aki annyi idősen 14 évest fektet le? :O Miről tudnak beszélgetni? :O Ha 18 éves csaj van 30 éves pasival, nincs ellenvetésem, az esetben ha a lány már képes éretten, felelősségteljesen gondolkodni, mert ismerek 1-2 ilyen embert ennyi idősen. Ha a csaj 20+ lesz, nem fog feltűnni senkinek. Sulimban egyik tanárnőnél 20 évvel idősebb a férje, jól megvannak, van közös gyerekük is. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!