Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen korai egy kapcsolat?
2 éve megvan, szerintem a koromhoz képest érett vagyok.
Nem mennék tovább a csóknál.
Nem vagyok egy rossz lány (kitűnő vagyok)
Szerintem korai!
A fiú hány éves?
Egy idő után többet fog akarni!
Szüleid mit szólnak hozzá?
Ha ők elfogadják nincs több kérdésem és nincs is gond.
13
Anyaek nem banjak
Hiába van meg 2 éve, attól nem leszel nagylány. Ha a szüleid nem bánják, akkor gondolom bíznak benned és érett lehetsz.
13 évesen meg simán belefér a csók, hallottam már ennél sokkal durvább sztorikat a korosztályodból.
Attól még, hogy hamarabb megjött az átlagnál, lelkileg egyáltalán nem vagy érett egy kapcsolatra és szerintem testileg sem.
Pár hét múlva meg azt fogod kérdezni, hogy mi fog velem történni abortuszon?
Ne is hallgass ezekre a válaszokra!
13 évesen épp az ideje hogy meglegyen az első szerelem, vagy az első fiú aki tetszik. Az, meg hogy ő is szintén 13 éves csak jobb, mivel együtt tapasztalhattok dolgokat, és készülhettek fel egy igazi kapcsolatra, ami majd később következik (mert azt, remélem tudod hogy ezek nem tartanak életed végéig).
Igazuk van abban, hogy nem azon van a hangsúly, hogy mióta van menstruációd, és a menstruáció pedig nem függ össze az értelmi érettséghez.
A lényeg, hogy nyugodtan próbálkozz korodbeli fiúkkal, de a minimum az hogy többet érezzetek kölcsönösen egymás iránt, vagy legalább vonzónak tartsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!