Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14 évesen ez korai vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen ez korai vagy normális? 😮

Figyelt kérdés

14 vagyok és már nagyon vágyok a szerelemre (az már mellékes, hogy senkinek sem kellek💔)

Egyszerűen úgy érzem, hogy hiányzik egy részem; hogy kell valaki akit átölelhetek, aki támogat és szeret. Mit tegyek? Normális ez egyáltalán!?

2017. máj. 21. 19:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Normális igen.
2017. máj. 21. 19:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pubertás kor.
2017. máj. 21. 19:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát normálisnak normális szerintem csak vigyázz mert az ilyen szeretett hiányt sokan kihasználják szóval inkább korodbelit keress és ne görcsölj rá.
2017. máj. 21. 19:51
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Minden ember vágyik a szeretetre.
2017. máj. 21. 20:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Normális teljesen. És 15 éves lány vagyok, és mióta szakítottunk a barátommal januárban, nem is volt semmi bajom. Egészen 2 héttel ezelőttig. Nem őt akarom, neki már van más, de valahogy mégis hiányzik egy részem, az, hogy szerethessek valakit. Gondolom hasonlóan érzel te is.
2017. máj. 21. 20:11
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Én is pont így vagyok... 14/L
2017. máj. 21. 21:38
 7/13 anonim ***** válasza:

nyugi, teljesen normális :) nem is korai

amúgy az ilyen korai 'szerelmek' is erről szólnak, vágy arra hogy valaki foglalkozzon veletek, meg ölelések, meg ezek

amúgy meg nyugiii, tuti kellesz valakinek, csak még nem tudod

2017. máj. 22. 13:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel.

Az baj, hogy megtetszett egy 5.-es lány?

Mellesleg milyen szeretetre vágysz. Otthon nem kapod meg, vagy szerelemre? Nem cikizni akarlak ezzel

2017. máj. 22. 17:13
 9/13 Jozetha válasza:
100%

Szia, én is így voltam, Járj sokat barátnőzni, támaszkodj rájuk, egy idő után elhalványul ez, és miután már nem kutatsz a "szerelem" útán mint egy őrült, be fog lépni az életedbe egy rendes, odafigyelő srác :)

Én nyolcadikban már nem is foglalkoztam a fiúkkal, csak éltem az életem és barátnőztem. Megtetszettem egy fiú osztálytársamnak, ő elkezdett irántam érdeklődni, és eljárkáltunk beszélgetni. Beleszerettem, összejöttünk, most minden szép és jó, lassan másfél éve :)

2017. máj. 24. 15:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Kamasz panasz :D és igen normális a fiuk esetében meg az hogy megtömnének egy csajt :D te szerelemről álmadozol ők meg csajjal (erotikus állmok) :D
2017. jún. 12. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!