Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen ez korai vagy normális? 😮
14 vagyok és már nagyon vágyok a szerelemre (az már mellékes, hogy senkinek sem kellek💔)
Egyszerűen úgy érzem, hogy hiányzik egy részem; hogy kell valaki akit átölelhetek, aki támogat és szeret. Mit tegyek? Normális ez egyáltalán!?
nyugi, teljesen normális :) nem is korai
amúgy az ilyen korai 'szerelmek' is erről szólnak, vágy arra hogy valaki foglalkozzon veletek, meg ölelések, meg ezek
amúgy meg nyugiii, tuti kellesz valakinek, csak még nem tudod
Én is így vagyok ezzel.
Az baj, hogy megtetszett egy 5.-es lány?
Mellesleg milyen szeretetre vágysz. Otthon nem kapod meg, vagy szerelemre? Nem cikizni akarlak ezzel
Szia, én is így voltam, Járj sokat barátnőzni, támaszkodj rájuk, egy idő után elhalványul ez, és miután már nem kutatsz a "szerelem" útán mint egy őrült, be fog lépni az életedbe egy rendes, odafigyelő srác :)
Én nyolcadikban már nem is foglalkoztam a fiúkkal, csak éltem az életem és barátnőztem. Megtetszettem egy fiú osztálytársamnak, ő elkezdett irántam érdeklődni, és eljárkáltunk beszélgetni. Beleszerettem, összejöttünk, most minden szép és jó, lassan másfél éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!