Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 14 évesen korai egy kapcsolat?
Nem tudom...nekem már hiányzik, de nem tudom, hogy nem lenne e korai, mert osztályból sincs senkinek barátja/barátnője.
Lehet hogy hülyeséget írtam, de ez egy névtelen oldal szóval mindegy. :)
Szerintem egyáltalán nem korai :)
14 évesen jöttem össze az első barátommal.
Mi 8 évig voltunk együtt, már 3 éve külön vagyunk, de a jó viszony megmaradt.. Az igaz, hogy amiatt mentünk szét, mert túl korán jöttünk össze.. emiatt egyikünk sem tudott élni, nem voltak másokkal tapasztalataink, ettől függetlenül nem bánom a múltat.. sok jó emlék, együtt nőttünk fel, együtt tapasztaltunk meg új dolgokat.. de muszáj volt szétmenni, nem akartam azt, hogy majd mikor már családot és gyerekeket szeretnék, akkor döbbenjünk rá, hogy nem voltunk még mással.. lehet, ha később ismerem meg, akkor vele élném le az életet, így nem..
Ha érzed magad annyira komolynak - és emellé komoly fiút találsz magad mellé - akkor szerintem nem korai.
Viszont kell hozzá az érett gondolkodás és viselkedés.
Az előző vagyok.. Annyit hozzátennék, hogy ha jól sejtem 8-as vagy. Úgyis most mész középiskolába, várd meg.. új társaság, új barátok...szerelem <3 :)
Sok sikert!
Hetedikes :)
Köszönöm a válaszodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!