Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én voltam elmaradva, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam elmaradva, vagy most mi van?

Figyelt kérdés

Olvasom hogy vannak fiúk akiknek már 14-15 évesen barátnőjük van..nekem 17 éves koromig eszembe se jutott hogy kell valaki, 14-15 évesen teljesen másokon gondolkodtam..

Én voltam későn érő, vagy csak ezek a fiúk akarnak "divatból" valakit?

Komolyan érdekel a válasz, ez elgondolkodtat..:)

(amúgy 18 vagyok, szóval igazán öregnek nem lehet nevezni :D)

2015. dec. 7. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Előszöris ez nem nemfüggő!

Nem vagy elmaradva, egyszerűen még nem érezted 14-5 évesen a kapcsolatnak szükségét. Nincs ezzel semmi baj.

2015. dec. 7. 18:14
 2/2 A kérdező kommentje:

Csak hogy ne legyen félreértés, én is fiú vagyok ;) :D

De amúgy ez érthető, de épp ez az hogy kicsit furának tartom így hogy van akinek 14 évesen barátnője van, de ez lehet csak tényleg azért van mert akkor nekem még nem volt fontos :D

2015. dec. 7. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!