Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai, ha valkinek már 8. -ban barátnője van? Mennyire tartós egy ilyen kapcsolat?
Én lány vagyok, de azért írok. Én hetedikes vagyok és van egy 4 évvel idősebb barátom. Nagyon szeretjük egymást, rendes srác. Ha készen állsz egy kapcsolatra, akkor nem korai, bár sokan rossz szemmel fognak nézni. Az, hogy milyen tartós egy kapcsolat ilyen fiatalon azt nem tudom, nyílván ez rajtatok múlik.
13/L
Harmadikos koromban már jártam egy osztálytársammal, pedig ez nem ma volt... 6-8.osztályig pedig végig egy barátom volt. Aztán 9. osztályban lett egy komolyabb kapcsolatom, majd 16 évesen összejöttem a mostanra már vőlegényemmel :)
Nem tartom korainak a dolgot, egészen addig, amíg a kapcsolat megmarad 14 éves szinten. Felnőtteset azért még nem kell játszani.
Én 13 voltam mikor összejöttem exbarárnőmmel, most karácsonykor szakítottunk (legjobbkor...a szeretet ünnepén...). Úgyhogy 3 évig együtt volrunk majdnem.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!