Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kapcsolatban mikor korai még a szex? Mikor érzi azt az ember, hogy eljött az ideje?
Nincs teljesen igazad #1-es ;)
Egy kora hajnali ébresztés egy jó orállal, nagyon élvezetes tud lenni és utána még jobbakat lehet aludni a férfinek, amíg a nő elkészíti a reggelit és a kávét, ha ő viszont, szeret korán kelni. ;)
Az első "randin" ne legyen, a másodikon jó, ha van, de legkésőbb a negyediknél kötelező.
20/f
Amúgy tényleg valami ilyesmi. Szóval 3. alkalom után elgondolkodok rajta, hogy kell-e ez nekem.
Biztos vagyok benne,hogy ezt nem randik mennyiségéhez kötném.
Lehet,csak én vagyok ilyen, de én szex előtt nagyon alaposan szeretném megismerni. És amikor már úgy érzem, megbízhatok benne, akkor vállalnánk a testi egybeolvadást is.
Én nem szeretnék sok időt várni házasság előtt 1-2 év együtt járás után már tekinthetem úgy,hogy jól választottam és jöhet az esküvő. Tehát én a tényleges szexet közvetlenül házasság után időzíteném. Előtte persze lehet, sokat romantikázunk másképp, talán kipróbálunk egyszer-kétszer egy lightos pettinget, de ténylegesen nem közösülünk. Egy épp almába sokkal jobb beleharapni,mint egy összerágcsáltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!