Korai terhességnél ugyanazokat a tüneteket érezheti az ember akkor is, ha nincs szívhang?
6 hetesen voltam a dokinál,akkor még csak a petezsák volt látható. Ha nincs szívhangja,akkor is ugyanúgy rosszul van az ember, hány,feszül a mell, stb?
Vagy egyből megszűnnek ezen tünetek?
köszi a választ.
Hogyhogy egyből megszűnnek ? Mi után ?
Terhes vagy nem, akkor mért ne lehetnének tünetek ?
Az első gyerekemnél az utolsó menzesz után egy héttel elkezdtem hányni, és 3 hónapig alig maradt meg bennem valami.
Először azt hittem, hogy az epémmel van baj, de később kiderül, hogy babám lesz.
Akkor máshogy kérdezem.ha terhes az ember lánya,és produkálja azokat a tüneteket,amiket ilyenkor szokás,és a 0.uh-n volt szívhang stb.,de mondjuk a 8-9 héten már nincs.
Ha nincs szívhang nincs terhességi tünet sem,vagy még egy darabig minden ugyanolyan érzés?
Igen, ha nincs szívhang, akkor is vannak tünetek, mert nem szívverés függvénye bizonyos hormonok megléte. Azokat a tüneteket a HCG nevű hormon okozza többnyire 8és egyéb más hormonok is), mely a beágyazódástól kezdve jelen van a kismama szervezetében. Először a megtermékenyített pete, majd a méhlepény termeli. Ezt mutatja ki a terhességi teszt. A hatodik hét végén voltam először orvosnál, és nálam se látott még szívhangot. (Hét hetesen már igen)
Ha ne adj' isten baj lenne, és nem indulna be a picike szíve, azt így rögtön nem lehet otthon érzékelni. De ne is gondolj ilyenre! Minden rendben lesz, és teljesen normális, hogy ilyenkor nem látnak szívhangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!