Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy celozzak rá hogy szeretem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy celozzak rá hogy szeretem anelkul h elmondanam ?

Figyelt kérdés
Élőben nem ismerem, de már elég régóta beszélünk írásban, mert ugyan az a érdeklődési körünk a zenében és a filmekben is, és még elég sok mindenről beszéltünk. Ő régebben elmondta, hogy akar engem, de én visszautasítottam, mert még nem tudtam, mit akarok. Most meg én vagyok ebben a helyzetben, és nem merem ezt felhozni, elég cikinek érzem, mert ő már egy ideje nem beszél erről, és már olyan sokat nem is beszélünk. Hiányzik is mindig örülök ha végre ír, ezért meg akarom tudni, hogy még van e esély .

tegnapelőtt 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Magyarul inkább játszmázol, hazudozol, taktikázol ahelyett, hogy egyenesen, korrektül, őszintén eléállnál...

Nem jó kiindulási alap kapcsolathoz.

Így max kavarás lesz, ha nem változtatsz a gondolkodásmódon.

tegnapelőtt 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olyan mondás, hogy aki mer, az nyer. Véleményem szerint tökéletesen illik erre a helyzetre.
tegnapelőtt 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az elsönek.

Bezzeg ha azt mondta volna hogy nem akar töled semmit, te egyböl tepertel volna utana.

tegnapelőtt 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Többiekkel egyetértve, annyit fűznék még hozzá, hogy mivel élőben nem ismered, nem találkoztatok, így nem beszélünk szerelemről. Kedveled maximum.
tegnapelőtt 20:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Én nem akarok hazudni se játszmázni, de nem tudom, hogy kezeljem ezt, mert az is lehet, hogy ha egyszer találkoznánk, nem is jönnénk ki jó és messze is lakik. De már elég rég tart ez bennem, és más nem is érdekel, csak ő. Reméltem, hogy elmúlik, de nem, és így random megírni neki elég fura lenne .
tegnapelőtt 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Márpedig ha nem akarsz játszmázni akkor random kell megírnod neki. "Szia Béla! Tudom, hogy múltkor azt mondtam, hogy nem akarok tőled semmit, viszont ahogy jobban megismertelek megváltozott a véleményem és többet érzek barátságnál."
tegnap 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Először is a wc-n célzunk, másodszor nem tudom
tegnap 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!