Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elmondaná valaki, miért van ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondaná valaki, miért van ez?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akinek másfél éve van barátja, 3 év van köztük.

Közelebb kerültünk egymáshoz, érezte, hogy többet érzek és mondta, hogy maradjunk barátok, amit elfogadtam.

Pár nappal később rámírt, hogy amióta a barátjával van, nem érzett ilyet és kér gondolkodási időt.

Nagyon jól éreztük magunkat egymással,bevallotta, hogy a barátjával már nem olyanok a dolgok, de eljött a választás ideje, hogy mi legyen tovább.

Elmondta, hogy nagyon szeret velem lenni, én lennék az első, akiért elhagyná őt, de egyszerűen nem tudja. Vágyik az új kapcsolatra, de fél elhagyni a régit. Megpróbálná velem, de nem teheti meg, hogy otthagyja a barátját, aki tudtommal többször hazudott neki.

2018. nov. 23. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem akarja elhagyni a biztosat a bizonytalanért, de ezt el is magyarázta neked, szóval nem értem mi a kérdés.
2018. nov. 23. 14:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért nem hallgat a szívére és miért marad vele megszokásból.
2018. nov. 23. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán mert a szíve a párja felé húzza, amit irántad érez, az meg a új dolog varázsa, és csak fellángolás.
2018. nov. 23. 14:49
 4/4 DollarDog ***** válasza:
100%
#3nak van igaza. Attól még hogy van esélyed nála ne hidd azt hogy eldob mindent érted, közbe meg lehet járnátok 2 hétig aztán dobna téged is. Buta lenne nem megjavitani az eredeti kapcsolatát, és ha tényleg úgy látná hogy nincs kiút és nincs változás, na akkor jönnél te a képbe.
2018. nov. 23. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!