Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történne, ha elmondanám neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel nagyon jó viszonyban vagyok már lassan két és fél éve. Az a helyzet, hogy szerintem lehetett volna esélyem, hogy elmondjam neki mit érzek iránta, de már későn bánkódok. Éppen akkor szakított a barátjával, de összejött nem sokkal rá, bár már előtte is találkozgatott, az egyik volt barátjával, amit nem nagyon értek, mert eléggé össze törte a szívét amikor szakítottak és nem is voltak olyan sokáig együtt. Mindegy ez másik sztori de ennyi háttérinfó elég.
Sokat gondolkodom rajta mostanában, hogy mi lenne, ha megmondanám neki hogy szeretem, főleg így, hogy barátja van.
2019. jún. 3. 17:21
1/2 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam én is, és végül nem vallottam meg neki mit érzek, szerintem csak kezdj el veke beszélgetni, találkozgatni csak mint barátok, aztán ha továbbra is így érzel beszélj vele erről, de ne magyon éld bele magad, nem valószínű, hogy dobja a barátját azonnal.
2/2 A kérdező kommentje:
Elég sokat beszélgetünk, mivel legjobb barátja vagyok és osztálytársam. Napi szinten beszélgetünk FaceTime-on, messengeren, városba találkozunk, bulizunk, stb. de amikor beszélgetünk szóba hozza a barátját akár, ha veszekedtek vagy idegesíti, vagy ha éppen jól elvannak és mutatja, hogy mit kapott tőle, ami ha be kell vallanom, mind két kimenetben frusztráló.
2019. jún. 3. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!