Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen jelek vannak, amiből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelek vannak, amiből biztosan leveszi, hogy tetszik nekem, anélkül, hogy elmondanám?

Figyelt kérdés

Október óta tetszik az egyik osztálytársam (fiú), és bár próbáltam nyitni felé, sosem voltak olyan egyértelműek a jeleim. Most már bármit megtennék azért, hogy megtudjam, szóbajöhetnék-e én is nála - kivéve, hogy nyíltan elmondjam.

Milyen jeleket tudok adni, amik azért már konkrétak? (Itt nem annyira konkrétra gondolok, hogy elhívom valahova.)

És mennyi idő után adjam fel, ha nem reagál az egyértelmű közeledésemre?

Hálás köszönet a válaszokért!!

2018. febr. 3. 23:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Öleld meg. Szorítsd magadhoz több ideig. Szerintem az már-már egyértelmű, hogy sokat szemezel vele. Akkor is, ha elkapod végül a tekinteted és úgy mosolyogsz, vagy, ha továbbra is szemezel vele és úgy mosolyogsz rá. :)

16L

2018. febr. 3. 23:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szemezés jó ötlet, de el ne kapd a tekinteted :D legalábbis szerintem így hatásosabb. Beszélj vele minél többet, egy idő után érintések is mehetnek, ilyesmik. "Tűnj fel az életében" valahogy, arra tuti felfigyel (sokszor csak úgy legyél ott, ahol ő valamilyen indokkal, bármi). F
2018. febr. 4. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!