Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megkönnyebbülnék ha elmondanám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkönnyebbülnék ha elmondanám neki?

Figyelt kérdés
Van egy lánybarátom, egyben az osztálytársam is. 17 évesek vagyunk neki 1 éve már van barátja mikor összejöttek az előtt akartam neki elmondani hogy én többet érzek iránta, de végül is megelőztek. Azóta volt hogy többet vagy kevesebbet beszéltünk. Mikor kevesebbet én nagyon rosszul éreztem magam. Lehet hogy gáz, de többször megkönnyeztem miatta abban a tudatban hogy nem lehet az enyém. Elmondani nem akartam neki mivel úgy voltam vele hogy barátként is jól kijövünk legalább maradjunk azok. De mostanában egyre rosszabbul érzem magam és nem tudom hogy megoldás lenne e az hogyha elmondom neki? Néha úgy érzem ő is többet szeretne, de ezt csak ő tudhatja én meg valószínűleg beképzelem.

2018. jan. 25. 14:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy csak beképzeled, lehet, hogy tényleg érez irántad valamit. Mivel barátja van, szerintem még maga előtt is titkolja, ha érez valamit. Nagyon bonyolult az ilyen, azt hiszem ezt te is tudod. A lánynak csak azt üzenném(még ha nem is kapja meg), hogy ha a barátját igazán szeretné, akkor nem szeretett volna beléd. Remélem, hogy sikerül valahogy úgy alakítsd a dolgokat, hogy a tiéd legyen, sok sikert!:)
2018. jan. 25. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!