Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ettől valami bajom/betegségem?
Figyelt kérdés
lehet attól valami bajom ha a barátom kiszívja a nyakam? volt akitől azt hallottam hogy igen de volt akitől azt hogy nem és most már érdekeltegnapelőtt 22:25
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez brutál gáz és proli viselkedés.Ez már nem menő hanem inkább ciki.
3/8 anonim válasza:
Amikor a párod kiszívja a nyakad akkor azon a területen a kappilárisok megsérülnek és bevéreznek a bőröd alatt, meghagyva a jellegzetes lila/piros véraláfutást. Ez egy nagyon apró sérülés, amit a szervezeted napok alatt teljesen meggyógyít. Az, hogy ennek veszélyes komplikációja legyen nagyon valószínűtlen.
4/8 anonim válasza:
Ne engedd már, olyan mintha megjelölne.
5/8 anonim válasza:
Én úgy tudom képződhet vérrög, ha erősen van kiszívva a nyaki területen.
6/8 anonim válasza:
A vérrög elindulhat.
Tiltsd meg az ilyen primitív, brutális “megjelölést”.
“Az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő betegségek herpesz. Az ilyen típusú sérüléssel a herpeszvírus sokkal könnyebben átjut egyik emberből a másikba. Veszélyes játék.
Csúnya vérrögöt okozhat
Nagyon ritka az a súlyos kiszívás, ami vérrögöt okoz, de előfordulhat. Ehhez mélyebb harapás szükségeltetik, ami azért normális szexuális aktusnál ritka. De egy nő például meghalt egy ilyen kiszívás miatt, 2011-ben Új Zélandon, mert vérrög keletkezett az ereiben, és agyvérzést kapott.”
Ha nagyon mély a véraláfutás, az már belső vérzésnek számít, ilyenkor orvoshoz kell fordulni.
7/8 anonim válasza:
Kiszívni a nyakad?
Ti megragadtatok a 2000-es években?
Ultra Ciki ez már 2025-ben.
8/8 anonim válasza:
Pont nemrég volt egy hír, hogy egy fiatal srác belehalt egy vérrögbe, ami a kíszívás miatt keletkezett. Természetesen erre kb. annyi az esély, mint hogy megnyerd a lottót, de sajna előfordulhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!