Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elment az eszem? Vagy ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment az eszem? Vagy ez a szerelem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elsőéves egyetemista vagyok. A vonaton egy ismerősöm lévén, mivel az ő csoporttársa (mind elsősök vagyunk) megismerkedtem egy fiúval. Kb. 1.5 órát beszélgettünk. Ez a fiú nagyon különleges.. a személyisége furcsa, határozott, férfias, nagyon intelligens, a humora se utolsó. Annyira tudta, hogy kell velem "bánni", mintha valami kulcsot talált volna a lelkemhez, a személyiségemhez. Velem még soha senki nem beszélt így. Egyáltalán nem small talk volt, egyik ámulatból a másikba estem, képes voltam Neki megnyílni. Mintha Rá vártam volna eddig. Egyből nekemszegezett furcsa, személyesebb vagy épp lélektani kérdéseket és együtt fejtegettük ezeknek a problémáját, együtt próbáltunk megfejtést, megoldást keresni. Mintha arra a több mint 1 órára teljesen más dimenzióba kerültem volna. Határozottan érdekeltem, Ő kezdeményezett, érdeklődött. Tudom a nevét, a suliját. Utána nem keresett. Viszont a lány közös ismerős múltkor többször is felhozta azt a vonatutat, Őt, kérdezte, h milyen benyomásom volt, meg ilyesmik... Abban bíztam, h a fiú akarta kideríteni. Bejelöltem face-en, visszajelölt, nem írt. Most ugye vizsgaidőszak van, jó ideig nem látom majd. Mit tegyek? A találkozás dec. elején volt. Azóta csak Rá gondolok, folyton Ő jár a fejemben... 20/l

2017. dec. 28. 16:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon, nagyon köszönöm :)) őszintén, ebben a témában, helyzetben minden apró kis jó szó olyan sokat jelent.. majd írok azért, ha valami lenne (remélem, fogok is)
2018. febr. 3. 21:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó Válaszoló: alakulnak a dolgok :)))
2018. febr. 14. 20:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Hogy álltok?
2018. febr. 25. 08:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon furcsán... Megismertem őt, vagyis hát ez folyamatban van...lett jópár közös élményünk. De már máshogy viszonyulok hozzá, mert nincs más választásom.
2018. febr. 25. 15:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett végül? Engem nagyon érdekelne!
2019. márc. 29. 00:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Megbántott... mostanra azért már sikerült kihevernem, de nem volt könnyű. Nem vett komolyan, játszott velem, csak unaloműző voltam neki. Sok minden történt velünk, hosszú történet... ha nagyon kíváncsi vagy rá, és szeretnéd, leírhatom privátban :)
2019. ápr. 3. 10:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, írd! Én is hasonló szar helyzetben vagyok, adjuk ki magunkból :p
2019. ápr. 4. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!