Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érzek iránta?
Figyelt kérdés
Több helyen hallottam, hogy akkor vagyunk valakibe szerelmesek, ha tökéletesnek látjuk őt. Az én esetembenm más a helyzet. Nagyon jó kapcsolatban vagyok a fiúval, mert nagyon kedves velem, kicsit perverz, (amennyire egy átlag 13 éves)alacsony, mint én, helyes, és tényleg szokott bókolni, féltékeny vagyok ha egy másik lánnyal hülyéskednek, hiányzik gyakran. De koránt sem látom őt tökéletesnek. Nagyon pofátlan tud lenni a tanárokkal, nem nagyon szokott rám írni facen sem, nem keresi a társaságom és ez aggasztó. Persze apróságok. Végülis én most mit érzek pontosan? 12/L2017. dec. 27. 20:20
1/6 anonim válasza:
Ezt nem lehet meghatározni, nem lehet behatárolni. Elképzelhető, hogy tetszik neked, de koránt se mondanám szerelemnek.
2/6 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nem szeretnék összejönni vele, csak tudni akarom, hogy mi történik...
2017. dec. 27. 20:23
3/6 anonim válasza:
Tudom, sablon, de ezt csak te tudhatod. Mi nem tudjuk helyetted eldönteni. Van olyan, aki alapból féltékeny típis, vagy talán eddig nem nagyon voltál fiúk társaságában barátilag (gondolom érted 😂). Szóval ez majd jön magától. Vagy neg is kérdezheted, hogy õ érez-e valamit, bár ez egy kicsit rizikós.
4/6 anonim válasza:
Tetszik neked egy kicsit, ez normális.
5/6 anonim válasza:
Majd pár év múlva megtudod, hogy mi az igazi szerelem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én tudom, hogy nagyjából mit érez irántam, mert októberben elmondta, hogy szívesen járna velem, ilyesmi. Viszont akkor úgy voltam vele, hogy nekem csak barát. Most már ennél biztos, hogy többet érzek, csak az a kérdés, hogy mit😀
2017. dec. 27. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!