Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek szerelmet iránta? Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Van egy lány a sulimban aki már régóta tetszett, de tudtam hogy az önbizalomhiányom miatt úgysincs semmi esélyem nála és elfogadtam. Aztán rá egy évre megtaláltam tinderen és gondoltam nem veszíthetek vele semmit ha belikolom. És hát összejött a match, ami azt jelenti hogy tetszünk egymásnak. Én alig tudtam elhinni, sose gondoltam volna hogy van nála esélyem. Tudtam hogy a külső nem minden ezért nem írtam rá mert ha tudná hogy milyen vagyok félek hogy kiábrándulna belőlem. De ő rám írt és nagyon megijedtem mert tudtam h beszélgetnem kell vele.Most pont egy mély ponton vagyok az életemben és a szorongásom miatt nehezen szocializálódok. Az a lényeg hogy összeszedtem magam és elkezdtem vele beszélgetni. És kiderült hogy nagyon tetszek neki és én örömömben én is elmondtam h mit gondolok róla meg hogy nekem is tetszik. Aztán írta hogy nincs e kedvem találkozni vele. Erre nagyon megijedtem és egyből elkezdett verni a szívem. Nem tudtam felfogni hogy egy ilyen visszahúzódó csendes gyerekbe mint én hogy tudott beleszeretni a suli egyik legmenőbb lánya. Aztán leszerveztünk egy találkozót ahol végre találkozhattunk. Én nagyon izgultam de láttam hogy őt nem zavarja mert így is szeret. 1 hete járunk és egy nagyon szép,aranyos kedves lány. Szeretem a szemeit, a mosolyát, az illatát, összebújni vele, mindent. Csak nem tudok felszabadulni a gátlásaim miatt és az önbizalomhiányom miatt. Egyszer sikerült akkor éreztem vele a legjobban magamat. De hiába szeretem néha úgy érzem mégsem vagyok belé szerelmes, de valamikor meg hiányzik. Nem tudom azért meg még nagyon keveset találkoztunk és még nem tudtam felszabadulni mellette. Vagy nem tudom elfogadni hogy ilyen szerencsés vagyok, de akár mennyire is szeretem úgy érzem nélküle is meglennék. De nem akarom elveszíteni és érzem hogy később nagyon jól kijönnénk :/ Nem tudom hogy mondjam e meg neki hogy keressen egy jobb srácot nálam, mert nálam sokkal jobbat érdemel. Nem tudom hogy leszek e belé szerelmes annyira mint ő belém. Vagy ha később jobban megismerjük egymást és én is sokkal nyitottabb leszek még lehet valami? Amikor arra gondolok hogy szakítanom kell vele a sírás kerülget, de nem akarom átverni:( Tanácstalan vagyok. Nem eszem és rosszul alszok és nem tudom mit csináljak. :(2017. nov. 15. 10:54
1/5 anonim válasza:
Valószínű túlpörögted a dolgot és kimerültél. Lassíts dőlj hátra és élvezd az életet. De azért ne add fel az álmaid. Ne akarj folyton megfelelni a lánynak. Add önmagad, légy őszinte. Ha igazán szeret a lány kitart melletted, ha nem lehet így jobb mindkettőtöknek.
2/5 anonim válasza:
miért kell KÖTELEZŐEN kapcsolatban lenni? a környezeted azt tukmálta rád hogy ciki a szingliség?? ezért gyorsa beújítasz egy párt magadnak akit nem is szeretsz.. gratula te semmirevaló :)
3/5 A kérdező kommentje:
11:19
De nagyon tetszik és aranyos lány és úgy érzem h idővel megszeretem csak most velem van a baj :(
2017. nov. 15. 11:26
4/5 anonim válasza:
Pasiként mondom ,hogy jó egy nagy paraszt vagy. Szivatod szerencsétlent, amikor azt se tudod mit érzel iránta. Az ilyen nyomorék pasik miatt utálnak meg minket a cajok.
5/5 anonim válasza:
Miért nem érzel szerelmet a sarki fűszeres iránt?
Miért nem érzel szerelmet perzsa sah iránt?
A szerelem nem észérvek mentén közelít, kérdező. Az jön, amikor a MEGFELELŐ SZEMÉLLYEL találkozol, ne félj. Jön és földbe döngöl, vagy a mennyekbe röpít. Nem néz se istent, se embert, se alkalmas időpontot, megfelelő helyet. De rendelésre sohasem jön.
Így vagyunk összerakva. Nem tudunk bárkit szeretni, és akit tudunk, azt sem azonos mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!