Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit érzek iránta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit érzek iránta?

Figyelt kérdés
Van egy fiú elég rég óta ismerem és a napokban bevalotta h tetszek neki..össze is jöttünk de még aznap mondtam neki h inkább hagyjuk..most meg ugy érzem h szeretném őt, állandoan ő jár a fejemben, szerelmes dalokat hallgatok stb. Viszont attól is félek h mit gondolnak a többiek h együtt vagyunk.. Szóval szerintetek mit csináljak? amugy nagyon rendes fiú és nem haragtarto meg semmi. Értelmes válaszokat szeretnék kérni?!

2017. nov. 24. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Na most a többieket már helyből sz@rd le.

Nem tudhatjuk helyetted hogy mit érzel, viszont az a legvalószínűbb hogy amikor végiggondoltad, rájöttél hogy mit szalasztottál el. Szerintem, ha te is úgy érzed hogy még van esélyetek, akkor mondd meg neki hogy min mész most keresztül, hogy folyton ő jár a fejedben meg ilyenek (de úgy mint jó dolgok).

Remélem tudtam segíteni :)

2017. nov. 24. 17:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm☺
2017. nov. 24. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!