Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit érzek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban kb 1,5 éve lettünk igazán jóban barátként.Akkor szerelmes is lettem belé és ő is belém de ez nyáron történt és nem találkoztunk csak szeptemberben akkor viszont 1 hónapig hozzá se mertem szólni .de aztán megint elkezdtünk beszélgetni jóban lettünk de nem éreztem iránta már semmit.utána elvoltunk mostanáig valahogy ha más lánnyal látom féltékeny leszek de ezt soha nem mondom neki és nem is látszik rajtam de ha megkérdezné hogy járjak e vele nemet mondanék mert járni nem akarok vele . Igazábol a mi barátságunk közeli BFF ek vagyunk nagyon jól elvagyunk . ha máslánnyal van féltékeny vagyok de járni nem akarok vele ?.én nem tudok mit érzek de szerintem ő se nagyon kedves velem ha szomoru vagyok megölel és követ és stb valamint ha más fiúval beszélgetek akkor jön oda . Szóval lehet h szerelmes vagyok belé és ő is belém ?2017. dec. 27. 22:47
1/2 anonim válasza:
Velem ugyanez van.:) Várd meg hogy mit lép de tisztázása magadban az érzéseidet
2/2 anonim válasza:
Ha nem tudod mit érzel, akkor mi honnan tudnánk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!