Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit érzek?
Sziasztok.
3 és fél éve együtt vagyok a párommal, volt nagyon sokszor hullámvölgy, szakítottunk is már egyszer, de újra egymásra találtunk.
Viszont van egy olyan gondom, hogyha nincs velem akkor hiányzik nagyon, de ha velem van, akkor meg legszivesebben mennék haza, mert a stílusa nem igazán tetszik, ezért is mentünk szét. Nagyon flegma, nagyon depressziós a munkahelye miatt, már másfél éve.
Ha telefonon hív, akkor nem mindig van kedvem felvenni, sokszor nem akarom hallani a hangját, de ha meg egy idő után nem hallom, akkor már igénylem, és hiányzik.
Szeretek vele elmenni csavarogni, mozizni, vagy csak kajálni stb, de ha hosszan vele vagyok (2-3 napig) akkor már megint mehetnékem van haza, és szivesebben vagyok nélküle, de ez 1-2 nap múlva megint az ellenkezőjére változik.
Ez mit jelenthet? Jó vele lenni, de nélküle is.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Mitől lehet ez?
Köszönöm a válaszokat! :)
24F 19N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!