Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit érzek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit érzek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

3 és fél éve együtt vagyok a párommal, volt nagyon sokszor hullámvölgy, szakítottunk is már egyszer, de újra egymásra találtunk.

Viszont van egy olyan gondom, hogyha nincs velem akkor hiányzik nagyon, de ha velem van, akkor meg legszivesebben mennék haza, mert a stílusa nem igazán tetszik, ezért is mentünk szét. Nagyon flegma, nagyon depressziós a munkahelye miatt, már másfél éve.

Ha telefonon hív, akkor nem mindig van kedvem felvenni, sokszor nem akarom hallani a hangját, de ha meg egy idő után nem hallom, akkor már igénylem, és hiányzik.

Szeretek vele elmenni csavarogni, mozizni, vagy csak kajálni stb, de ha hosszan vele vagyok (2-3 napig) akkor már megint mehetnékem van haza, és szivesebben vagyok nélküle, de ez 1-2 nap múlva megint az ellenkezőjére változik.

Ez mit jelenthet? Jó vele lenni, de nélküle is.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Mitől lehet ez?

Köszönöm a válaszokat! :)

24F 19N

2017. dec. 25. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne áltasd. Ahogy ezt leírtad elég önzőnek hatott. Szakíts vele és keress egy olyan embert magad mellé akit szeretsz.
2017. dec. 25. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez hívjuk se veled se nélküled kapcsolatnak. Alapjába a természetével van gondod amin nem igazán tudsz változtani. Ha ennyire zavar téged ez szerintem nincs igazán miről beszélni. Lehet hogy nagyon hiányozni fog majd neked egy ideig de szerintem jobb ha se magadat sem őt nem teszed ki ennek a hullámvölgynek. Vagy elfogadod hogy ilyen vagy találsz magadnak valaki mást majd aki jobban illik a te természetedhez.
2017. dec. 25. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Menekülj mielőbb, mert ez csak rosszabb lesz.
2018. jan. 2. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!