Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mien jeleket ad a legjobb lány barátod ha szerelmes beléd titokban?
Figyelt kérdés
Sziasztok 19 éves vagyok van egy 15 éves lány barátom... nagyon bűszke de néha ugy veszem le mintha szerelmes lenne belém.. mivel nem ugy viselkedik már velem ahogy régebben.. csak ugy kiváncsiságbol tudni akarom hogy mien egy testbeszéd vagy akár egy kicsi apró jel ami erre utalhatna hogy szeret engem.. kérem aki tud az irjon mien jeleket adhat le egy titokban szerelmes lány.. hátha meg eggyezik valamék az ő poziciójával és akkor képbe jőn minden .. kőszőnőm2017. dec. 28. 02:11
1/5 A kérdező kommentje:
19 éves fiu vagyok
2017. dec. 28. 02:12
2/5 anonim válasza:
Néz téged mikor rá nézel alkapja a tekintetét rád mosolyog meg szeret a közeledben lenni vagy az ellenkezője attól függ milyen a lány.
3/5 anonim válasza:
Bocsi ha haszontalan dolgokat mondtam nem jutott eszembe más.
5/5 anonim válasza:
a szerelem attol fugoen hogy szeretik egymast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!