Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buha360 kérdése:
Szeretem, de neki nem elég?
Figyelt kérdés
Már lassan 3 éve szerelmes vagyok egy lányba, de ez csak egyoldalú volt. Sokat beszélgettünk erről-arról. Egy nap elmondtam neki, de ő csak annyit mondott hogy:"aranyos vagy meg minden, nagyra értékelem,h ezt elmondtad, de nekem nem nem vagy több mint barát... Ez nem a te hibád." Szinte a csillagos eget lehoznám érte, de nem engedi. Szinte már fáj látni, ahogyan a többi srac kihasználja mert jo segge van stb... Meg ő is inkább ezeket a kinyalt páwákat kedveli jobban. Már éjjelente sem tudok aludni... Csak gondolkodok az életen. Valaki segítsen, hogx hogyan vegyem rá, hogy csak 1 esélyt adjon nekem...😢2017. dec. 28. 00:51
1/4 anonim válasza:
Szerintem lásd be hogy buta a csak, sík. Mik szólnak emelett, lássuk csak:
- kihasználják, egy okos lányt nem használnak ki, nem hagyja magát. most ez a csaj milyen sík hülye lehet, ha minden páva kedvére kihasználja?
- a pávákat szereti, a PÁVÁKAT! egy okos aranyos lány nem lóg pávákkal
2/4 anonim válasza:
Megérné neked, hogy esetleg szánalomból megpróbálja veled? Szerintem próbáld meg elfelejteni amilyen gyorsan csak tudod. Most nem tűnhet jó ötletnek, de később rájössz úgyis, mikor sikerült kiszeretnee belőle, hogy ez lett volna a jó döntés.
3/4 A kérdező kommentje:
Lehet... Volt amikor mindig rágondoltam, de volt amikor egy kicsit kiesett az életből. Majd 1-2 hónap múlva megint csak előjött...
Mindig csak erősebb vonzalommal.
2017. dec. 28. 10:21
4/4 anonim válasza:
Igen, ez sajnos így van. Próbálj meg mást keresni. Nehéz, de ez a jó döntés. Csak szenvednél úgyis, mert nem lehetne a tiéd. Voltam már többször is így, mindig azt hittem, hogy van esélyem, meg reménykedtem, de így utólag sokkal jobb lett volna, ha már az elején hagytam volna az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!