Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? (Bovebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy srac. Osztalyombeli. Ő halak es skorpio. Csendes, hallk, de kedves attol fuggetlenul, meg normalis.

Vasarnap beszelgettem vele facebookon rairtam egy sulis uggyel kapcsolatban, akkor mar ugy nehany ismerkedos kerdest feltettem pl hobbival kapcsolatos stb...

Mult het penteken beszelgettem vele eloszor. Van kozos temank de, mindig csak egy egy kerdest teszek fel neki. O tobbnyire jofej es valaszol, meg multkor ram is mosolygott.

Hetfon is beszelgettem vele csupan par mondatot... szerdan is, es szerdanar sokkal tobbet tudtunk dumalni, pl nem csak egy mondatot, hanem nehany dolgot o is mondott magatol, de most is nagyon kedves volt. En mikor ranezek vagy gondolok total elvorosodok. Lassan neki is feltunik, mert egesz sokszor nezett ram, foleg miota megszolitottam. Ma tobbszor is akaratlanul magamra vontam a figyelmet, es akkor mindig engem nezett. Egyszer ossze is neztunk, mire hirtelen elkapta a tekintetét.

Ismerosom azt tanacsolja tartsak neha egy nap szunetet. De nem tudom, hogy keresne e a tarsasagom, hisz csendes, nem az az osztalyember, akire egyszerre mindenki felfigyel.

Es emiatt felek h nem csak ezert hanem amugysem fog keresni, kesobb se, de viszont kedves volt mikor beszelgettunk, eddig, es epp most kezdett felfigyelni ram ugy erzem.

Szoval kene egy nap szunetet tartani, es akkor majd penteken ujra beszelgetni vele? Hogy latjatok jonak? Es mit tegyek ha elutasit? Kicsit tanacstalan vagyok...koszi mindenkinek :)

2017. nov. 22. 18:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Hmmm...erdekes helyzet :)

Szerintem egy nap meg nem a vilag vege ha csak nem egy hipererzekeny sracrol van szo

Nem tudom hogy elofordulhat-e onbizalomhiany mert ilyen esetbem nem miattad nem keresne.

Szerintem egy napot kihagyhatnal de csak nem feltunoen. Mondjuk viszel egy konyvet (nem tudom mennyire vagy az az olvasos tipus) es ugy teszel mint ha azt bujnad es ezert nem mesz oda.

Vagy ha mar tenyleg nagyon joban vagytok akkor megkerdezheted tole hogy keresne-e ha ilyen tortenne.

Erdemes megprobalni de ne harahudj ra ha balul sul el mert a leiras alapjan egy felenk visszahuzodo fiurol van szo es biztosan nehez neki az ismerkedes.

Csak lazan

Legyel mindig oszinte es sok sikert ;)

14/L

(remelem segithettem, bocsi nem tudok ekezetet irni a telom miatt)

2017. nov. 24. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!