Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mi lenne a helyes dontes? (bovebben lent)
Hát figyelj. Egyszer szakítani fognak, hidd el. (Lehet, ez most pesszimizmus de akkor is.) Megvárni megéri. Ez csak a te kitartásodon múlik. (Tapasztalat) Viszont! egy suliba járni a szerelmeddel nem feltétlen a legjobb ötlet. Mivel akkor úgymond elvész a találkozás "varázsa".
Az hogy felkeltsd magadra a figyelmet alapjában véve nem egy rossz ötlet. Bár vannak olyan típusú emberek akik nem figyelnek fel erre se. Esetlegesen próbálj meg vele facebookon ismerkedni. (Tudom rosszul hangzik, mert hogy élőben jobb. Igen,jobb. Viszont ha szégyellős típus vagy akkor ez is egy megoldás.) Miután megismerted, beszélgettetek. Találkozhattok, lóghattok együtt. Ezzel enyhíted azt az érzést hogy nem foglalkozik veled. És még a barátnője is lehet lelép :) és akkor te leszel az aki pályázik a következő helyre :) Sok sikert!
Én az első ellen vagyok, bocsi!
Nem rosszból, igaz amit ő ír, de most kezdted a középsulit. 4 éved lesz megismerni több száz diákot csak a sulidból, és akkor ott a többi.
Ne ragadj meg az első helyes srácnál, ráadásul barátnője van. Kivárhatod, lehet csak pár hétig járnak, de az is lehet, hogy hónapokig, évekig. És te ezt szeretnéd látni?
Fiatal vagy, előtted az élet:)
Nem jó ötlet kikezdeni valakivel akinek kapcsolata van, és akkor még a sulidba is jár.
Ismerkedj, légy vidám, másnak is megáll majd a szeme rajtad:)
Nem vagyok híve az iskolás szerelmeknek. De ha nem osztálytársak vagytok, talán nem annyira gáz. Viszont van, amivel nem értek egyet;
"Viszont most azon vagyok hogy ne akarjam hogy szakitsanak. Nem akarhatom. Nem lehetek gonosz. Ha szeretik egymast en nem akarhatok nekik rosszat."
Kedves kérdező! Az élet nem holdfényes lányregény. A párválasztás nem így működik. A szerelmet arra találta ki Evolúció bácsi, hogy ne érdekeljenek a következmények, csak azzal törődj, hogy megszerezd, aki kell neked.
Mert: Sok-sok éve élek boldog házasságban a feleségemmel. Már középkorúak vagyunk, de még a közelmúltban is volt, aki e akarta tőlem venni őt.De a párok nem azért vannak együtt, mert senki sem akarja szétszedni őket. Azért vannak együtt, mert ellen tudnak állni a kísértésnek. Azért tudnak ellenállni, mert szeretik a párjukat, és többet ér nekik. Ha szét tudod szedni őket, fabatkát sem ér a kapcsolatuk, és elemi érdekük, hogy erre valaki ráébressze őket.
Tehát ha neked kell a fiú, nőj fel a feladathoz, és szerezd meg magadnak. Aztán a ha megszerezted, ne dőlj hátra, mert itt nincs vége a történetnek. Meg is kell tudni tartani, mert más sem lesz tekintettel arra, hogy te értél előbb célba. És ez így helyes. Ez a dolgok rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!