Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit gondoljak es mi lenne a helyes. Velemenyetek szerint? ( bovebben lent)
Figyelt kérdés
A parommal 17 evesek vagyunk es kozeledunk a 2 ev fele,hogy egyutt vagyunk.Remek a kapcsolatunk,megis felek attol a naptol amikor meg fog csalni.Tudom,hogy banalisnak tunhet,de neki en voltam az elso es nem hinnem h ferfi letere kibirja,hogy mas lannyal ne porbalja ki a sexet.Nekem nem o vette el a szuzessegem( sajnos egy elotte levo kapcsolatomban tortent), ezert nekem massal mar volt tapasztalatom es nem hajt a kivancsisag,de ot lehet,hogy igen.Anya szerint is egyszer igyis ugyis meg fog csalni,mert hajtani fogja a kivancsisag( megjegyzem anya nagyon szereti a baratomat,de ez az o tapasztalata).Bar a parom nem ad ra okot es egyre feltekenyebb vagyok ahogy telnek a honapok hiszen felek attol,hogy mi lesz ha massal lefekszik.A jozan eszem azt mondja,hgy egy alkalmat bocsassak meg neki,hiszen massal semmifele tapasztalata nincs es ne fosszam meg ettol az elmenytol,masfelol pedig rettenetesen fajna es ha oda kerulnek nem biztos,hogy megtudnam bocsatani.Erettsegi utan tervezzuk az osszekoltozest,tovabbtanulast,kesobb babat,tehat a kapcsolatunkban minedn tokeletes,de megis itt van ez a dolog ami engem zavar...a parom nem tesz megjegyzeseket ezzel a temaval kapcsolatba,hogy o masra vagyna,de erzem,hogy ez egyszer be fog kovetkezni.ti egy felrelepest ilyen helyzetben megbocsatanatok a parotoknak? a valaszokat elore is koszonom2009. máj. 27. 14:42
1/7 anonim válasza:
egyertelmuen nem,mivel ha szeret akkor nincs az h massal is akarok lenni. akkor legyen veled es ne massal. ha massal akar lenni, nemszeretne igazan,szoval ha szeret akkor ne parázz :)
2/7 anonim válasza:
az en parom 19 es meggyozodesem, hogy ameddig engem szeret addig nem csal meg. mi mindketten elsok vagyunk egymasnak, es egyikunket sem hajtja az a bizonyos kivancsisag...
mit erdekel milyen massal ha vele minden tokeletes? Nem?
ne felj...sot inkabb beszeld ezt meg vele:)
3/7 anonim válasza:
Az ok nélküli féltékenységed is tönkreteheti a kapcsolatot, erre sem ártana figyelned... Bízz a párodban, ha problémák lesznek, azt tudni fogod! Addig ne parázz nemlétező dolgok miatt! Lehet, hogy megtörténik, de erre soha semmi nem garancia... A jelenben élj vele, és ne a jövőben!
4/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat es a tanacsokat rajta vagyok az ugyon,hogy valtoztassak a hozzaallasomon:)
2009. máj. 27. 15:07
5/7 anonim válasza:
Nálunk is ez volt a helyzet. Fiatalon összekerültünk (én 17, férjem 16 volt). Neki én voltam az első, nekem előtte volt sexuális kapcsolatom. Sose merült fel bennem, hogy csak azért fog megcsalni, mert kíváncsi, hogy mással milyen lehet. A mai napig azt mondja, hogy az elmúlt évek alatt csak jobb lett otthon a sex, sokkal inkább "összehangolódtunk" már ezen a téren is, egy új nő nem biztos, hogy tudná mire van szüksége. 11 éve vagyunk már együtt, ebből 9 éve házasok. Egyszer volt neki egy botlása (sexig nem jutottak el), de ez biztos, hogy nem a kíváncsiság miatt. Egyszerűen csak élvezte az újdonságot és azt, hogy valaki ismét körül "rajongja" (ennyi idő alatt részemről (is) sok minden természetessé, megszokottá vált). Igazából amire kiakartam lyukadni, ha valaki félre/tovább akar lépni úgyis megteszi, függetlenül attól hány partnere volt előtte. Szerintem ne aggódj!
6/7 anonim válasza:
Ha szereted a srácot, akkor próbálj megbízni benne, főleg ha nem is adott rá okot, hogy féltékenykedj! A féltékenység miatt könnyen tönkremehet egy kapcsolat.
A kérdésre: én tuti szakítanék a párommal, ha megcsalna; ha másra vágyik rajtam kívül, akkor biztos, hogy valami nem okés a kapcsolatunkban.
7/7 anonim válasza:
Szia!Nálunk is ez a helyzet, én 20 vok, a barátom 19.Nekem volt előtte 4 barátom, neki senki.2,5éve vagyunk együt. Fel is vetettem neki ezt a dolgot, annyira kétségbe estem h mondtam is neki, h inkább most szakítsunk,mert pl 5év múlva sokkal jobban fájna ha megcsalna a kiváncsiság miatt, mint hogy most szakítunk. Az volt a válasza, hogy nem érdekli más hiszen minden tökéltes úgy ahogy van.Lehet nincs tapasztalata, meg mihez viszonyítania de nagyon szeret és csak rám kíváncsi nem más lányokra.és ha létezne jobb is, azt se akarná mert nem belőlem van" :) tudom hogy ezek csak szavak és azért a pasik mégiscsak ösztönlények.(sajnos)és én is csak szeretnék hinni a kivételben de nem tudok,bármilyen őszintének is tűnt, félek mi lesz 5év múlva :S remélem azért téged megnyugtatott "egy szerelmes pasi idézete" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!