Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint mi lenne a helyes megoldás? Vagy csak várjak?
Van egy srác, annyi idős mint Én (18), egy óvodába jártunk, és szerelmesek voltunk egymásba, mindig ő volt a párom stbstb. Általánosba egy suliba kerültünk,(ekkor már nem emléxem mennyire volt meg a szerelem) sokat beszélgettünk,de 4.-ben írt egy srác az osztályból szerelmes levelet és válaszoltam Neki, magyarul "jártunk" (kézfogás, együtt sétálás, fagyi szülőkkel stb.) 1évet. 5.-ben az óvodaiszerelmem:P bevallotta, h szeret, és velem szeretne járni. Jártunk egy évet 5.-ben, de aztán jött egy új lány az osztályba (tökribancolt a korához képest...) és az "ovistársam" vele volt többet. 6.-ban elment hatosztályos gimibe, én általánosban maradtam. 5évig szinte semmit nem tudtam róla, nem is tartottuk a kapcsolatot, persze iwiwen, myvipen bejelölt, meg írt nekem ha szülinapom volt vagy névnapom énis neki de ennyi. És az a helyzet, h nekem is voltak kapcsolataim ( 16hónap és 7hónap) és akkor is gondoltam rá, persze nem ugy, h szerelmes vagyok belé. De mostanában egyre többet találkozunk ( ill. eddig szinte nem is találkoztunk, most meg havonta látom 3x,4x, de véletlen, szval hétvégente buli helyen, vagy pubokban) (am egy városban lakunk, egy városban is van a sulink). Nekem nagyon tetszik, és szerintem Én is Neki, bár ezt nem tudom pontosan... Néha beszélgetünk, de csak annyit, h na miújság, hogy vagy/ok? ennyi. Én szeretnék Tőle többet, de nem tudom, h ő mit akar... és azt sem sajnos, h van-e most bnője ( azt tudom, h volt Neki is egy hosszabb kapcsolata, volt közte szünet is aztán összejöttek, de nem tudom, h most együtt vannak-e) Szóval nem tudom mit tegyek :( Kisebb korunkban nagyon sokat voltam Náluk,Ő is nálunk :) Nekem az is jó lenne kezdetnek, ha "csak" barátok lennénk, h tudjunk beszélgetni, és majd meglátjuk, h alakul-e valami vagy sem. Légyszi segítsetek, nem tudom mit kellene tennem, nyomulni nem akarok nagyon, de a kapcsolatot jobban fel szeretném hozni vele.
(Bocsi, ha hosszú lett, előre is köszönöm, aki elolvassa és tanácsot ad!)
Ez annyira jó...ovodai szerelmeddel újból együtt lenni:)
Szerintem tudd meg hová jár el szórakozni és "fuss össze vele", beszélgethettek, szórakozhattok kicsit együtt. Utána gondolom ki fog derülni, hogy van-e valakije, vagy hogy vágyik-e egy új kapcsolatra. Biztos ő is képbe kerül majd.
Sok sikert
ha volt oviban, alt iskolaban valami kozos dolgotok (regi fagyizó pl) oda elhivhatnád csak úgy.
nem randi, csak úgy :D
msnen is beszélgethettek előtte, meg hivhatod valami kulturprogramra is.. eloszor csak baratkozni szeretnel, ezt nyiltan megmondhatod neki, valoszinuleg imponalni fog neki..ha meg lesz valami, az ugyis alakul, nem? :)
hajra
Én 22 éves srác vagyok, de ez még sztem is aranyos :D
Mond meg neki mit érzel, ennyi idő után biztos nem veszi rossz néven és elhiheted, ha ennyi ideig ilyen jóban voltatok, lehetetlen h ő közömbös legyen.
Köszönöm a 2. válaszolónak is :)
3. válaszoló! :) Köszönöm Neked is :)
Arra gondoltam amugy, h ugye megvannak még a szerelmes levelek is (mert mi általában akkor a suliban még leveleztünk is, szval egyik nap ő írt szerelmes levelet, másnap pedig Én) és kiválasztok egyet, a számomra legaranyosabbat és mikor megyek fel hétvégén, akkor viszem magammal és ha találkozom vele elkezdek vele beszélgetni és megmutatom Neki, h emléxik-e rá vagy valami.. és hátha visszaemléxik, hogy milyen jó volt régen meg stb... :) vagy ez szerintetek nagyon hülye ötlet ? :P :D
csak félek, h nem is tetszek neki már.. vagyis kitudja.. :D elég sok idő eltelt azóta... :( De remélem számára is szép emlékek ezek és nem felejtette el... :)
mégegyszer köszönöm az eddigi válaszokat!!! :)
Én a helyedben egyenlőre hanyagolnám ezt a szerelmes levél dolgot,mert akkor rögtön vágná,hogy akarsz tőle valamit...és lehet,hogy megijedne,mert túl gyorsan érné az info!meg amúgy is furi lenne,h.hétvégén "véletlenül"taliztok és "véletlenül"nálad van a levél.mondjuk ha összejön egy megbeszélt találka is akkor oda már nyugodtan viheted.aranyosnak fogja találni.
Am.bevallom az ilyen hosszú kérdéseket nem szoktam elolvasni,de ez tényleg nagyon cuki-mesébe illő,ugyh.megfogott a sztori!
és örülnék ha beszámolnál majd itt az eredményről!:)sok sikert!
Üdv:egy lány!
Hú, igen, igazad van... ez így tényleg durva lenne :D akkor majd a levelet később viszem... :D
köszönöm a tanácsot!! :)
Ha lesz valami fejlemény, akkor írok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!