Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek a buta, de helyes, jószándékú srácokról?
Tegyük fel, hogy van egy srác, 18 felett, aranyos, kedves, udvarol nektek, no és nem utolsó sorban jól néz ki: jó teste van, szép arca. Viszont a srác nem valami zseni.... A bókjai rendszeresen elég furán hangzanak, és teljesen úgy viselkedik, mintha életében először beszélne csajjal, holott közel sem így van.
Mit gondolnátok róla? Továbbra is tetszene, vagy a fejeteket fogva menekülnétek?
Ne aggódj, ha okos vagy meg az a baj és folyton hátsó szándékot sejtenek minden szavad mellett...
22F
menekülnék,nem szeretem a buta pasikat
nekem értelmes férfi kell
a buta pasi keressen magának buta csajt:)
Persze, mindenkinek más jön be, nekem megvan a sajátom, de másokét is meg szeretném hallgatni =)
A butát pedig nem a műveletlen szinonimájaként használtam. Hanem amikor mondasz a másiknak egy szóviccet, vagy valami kis csípős megjegyzést, vagy bármi ilyesmit, amihez kicsit gondolkodni kell és látod a szemén, hogy nem érti... de nagyon nem, és mindehhez olyan ostoba fejet vág, hogy már sajnálod =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!