Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek a buta, de helyes, jószándékú srácokról?
Tegyük fel, hogy van egy srác, 18 felett, aranyos, kedves, udvarol nektek, no és nem utolsó sorban jól néz ki: jó teste van, szép arca. Viszont a srác nem valami zseni.... A bókjai rendszeresen elég furán hangzanak, és teljesen úgy viselkedik, mintha életében először beszélne csajjal, holott közel sem így van.
Mit gondolnátok róla? Továbbra is tetszene, vagy a fejeteket fogva menekülnétek?
"A butát pedig nem a műveletlen szinonimájaként használtam. Hanem amikor mondasz a másiknak egy szóviccet, vagy valami kis csípős megjegyzést, vagy bármi ilyesmit, amihez kicsit gondolkodni kell és látod a szemén, hogy nem érti... de nagyon nem, és mindehhez olyan ostoba fejet vág, hogy már sajnálod =D"
Ezt hívom én mellébeszélésnek, legyen egy nő egyértelmű...
Nem kell a burkolt megjegyzés...
Sőt az ilyen nőket rosszindulatúnak és beképzeltnek is tartom, nagy ívben kerülöm őket.
Szerintem más is...
Utolsó, nem értelek. Miért lenne egy ilyen nő rosszindulatú, vagy beképzelt?
Amúgy egy ilyen sráccal csak barátságot tudnék elképzelni. Szeretek csipkelődni, viccelődni és flörtölni, zavarna, ha ezt a kiszemeltemmel nem tudnám csinálni.
20/N
Utolsó, nem értelek. Miért lenne egy ilyen nő rosszindulatú, vagy beképzelt?
Én így gondolom, de szerintem kérdezd meg azokat akik nem mernek leszólítani senkit, vajon ez miért lehet?
Ha meg falkába vannak a nők arról ne is beszéljünk...
csoportos alázás... nagyon menő...
23f
Én már senkit nem értek! :-)
Szeretem, ha egy lány beszól, csipkelődik. Persze ez csak akkor tudja jól művelni, ha intelligens. Mivel az ilyen lányokat kedvelem, ezért még sosem aláztak meg. Lehet, hogy velem van a baj és tudok nevetni magamon is... El sem tudom képzelni, hogyan alázhatna meg egy nő vagy miért tenné.
13:33as vagyok.
15:48as, nem minden nő "aláz". Én speciel az egész csipkelődés dolgot nem így csinálom/képzelem el.
És nem, nem menő bunkónak lenni.
Nem minden nő szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!