Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kene tennem? Van "helyes"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kene tennem? Van "helyes" megoldas? Bovebben lent.

Figyelt kérdés
Szoval egy 15 eves lany vagyok. Van a sulinkban egy ilyen nyari tabor ami az egesz nyaron varja a falunkban lako diakokat. Nah a lenyeg nyar eleje ota itt vagyok a baratnommel. Megismertunk egy fiut. Mind a ketten elso latasra beleszerettunk. Csak o ezt elmondta nekem. Ezutan en mar nem mertem megemliteni hogy en is szerelmes vagyok bele. A lenyeg. En tenyleg nagyon szeretem. Van amikor ha arra gondolok hogy vege van a nyarnak es szeptembertol nem talalkozunk minden nap sirva fakadok. Viszont nem tagadhatom a baratnombek is nagyon nagyon tetszik. Viszont a fiunak ugy tunik en kellek. Az a gondom hogy a baratnom csak ugy gondolja hogy mi a fiuval nagyon jo baratok vagyunk. Viszont a baratnomet letojja. Es a baratnom meg ezert vagdossa(!!) magat pengevel. A fiu mar tobbszor utalt hogy el akar hivni valahova de en mindig haritottam. Es ma jobban vegiggondoltam az egeszet. Tenyleg nagyon szeretem a fiut. Viszont nem akarom hogy a baratnom kart tegyen magaba. Es en nem tudnek egyutt elni a gondolattal hogy hatbadoftem a baratnomet. Szerintetek mit csinaljak? Kerlek normalis valaszokat irjatok! Elore is koszonom!

2016. júl. 15. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
El kell döntened, hogy a barátnőd, vagy az a fiú a fontosabb. És nem ártana az se, ha megértetnéd a barátnőddel, hogy a vagdosás nem vezet sehova. De szerintem mondd el a barátnődnek az érzéseidet. Ha tényleg a barátnőd, akkor továbbra is az marad.
2016. júl. 15. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:

"és nem hiszem, hogy annyira fontosak voltunk neked

pedig mondták páran barátság rovására ne tedd

nem éri meg egy csaj, hogy el feledj egy időszakot

de elfelejtheted azt mit nekünk a sors ki adott,tesó!" - ESSEMM, Spanod voltam.

Ez akkor is igaz, ha csaj vagy.

2016. júl. 15. 23:21
 3/7 anonim válasza:
Sztem itt sajnos választanod kell a barátnőd és a pasi között. Bár nem ismerem a barátnődet, ezért nem tudom, megbántódna-e, ha elmondanád neki, hogy te is szereted azt a fiút. De azt nem szabad, hogy ha mégis összejönnétek a fiúval anélkül, hogy a barátnőd tudna róla, mert ha ő jön rá, hogy már van valami köztetek, na az lenne a hátbadöfés. Remélem tudtam segíteni.
2016. júl. 16. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem először beszélj a sráccal, hogy ő tényleg komolyan gondolja e... azután a barátnőddel, szerintem ha tényleg mindketten tetszetek a másiknak, akkor megfogja érteni
2016. júl. 16. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Számomra aki pengével vagdossa magát az nem normális ember.

Inkább pszichopata.

Az a véleményem vágja el a torkát aztán akkor többet nem kell vagdosnia magát.

Egy fiú-ért öli meg magát az nem normális. Persze itt viszonzatlan szerelemre értem.

Lehet, hogy most rossz lesz neki de majd úgy is jönnek a fiúk.. pláne ebben a korszakban kezdődik el azthiszem a lányoknál a "vadászat".

Ha ő nem érti meg, hogy a kinézett fiúnak te jobban tetszesz akkor az nem barát.

De szerintem ha jársz a fiúval akkor inkább a fiú mondja meg a baratnődnek, hogy te jobban tetszesz neki.stb

Te meg nem akartad megsérteni vele.

17/fiú

2016. júl. 17. 00:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Voltam én is ilyen helyzetben, csak a fiú szerepében. Én direkt nem léptem semmit, mert látszódott a 2 csajon, hogy már annyira nem vannak jóban és én nem akartam, hogy miattam vesszenek össze teljesen. Tábor után egy ideig tartottam fb-n a kapcsolatot mind 2-vel aztán szépen mind a 2 elfelejtett ahogy a nyári szerelmekkel szokás :D
2016. júl. 17. 01:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Én összejönnék a fiúval a helyedben.
2016. aug. 4. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!