Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tudnam felkelteni az erdeklodeset? Bovebben lent
Jó, először is mély lélegzet!:D Nyugi, nem csináltál semmi rosszat. Nem jelölt volna vissza, ha nem tetszenél akár csak egy hangyányit is neki.
Kezdeményezhetsz te is. Mi rossz származik belőle? Ha a fiút nem zavarja...akkor téged se zavarjon!
Ha Ő a suli legmenőbb fiúja...nem jelenti azt, hogy te meg nem vagy a legmenőbb lánya.:D Próbálj meg vele beszélgetni, akár facebookon is!:) És sok szerencsét, ne add fel, ha ilyen fontos!
17/L
Szívesen.:D Hidd el, menni fog! Most gondolj bele...mit veszthetsz rajta? Tudod, mennyi erőd lesz utána, ha visszaír? Ismerős a szitu...lévén én is korodbeli vagyok.:P
Írj privátba, ha gondolod, este még leszek, szívesen segítek!:)
#1 voltam:D
Nyugi, összetalálkozott a tekintetetek, akkor ő is téged nézett, nem?:)
a jelölés.. jó dolog nem?:D hát akkor minek az a para?:)
felkelteni az érdeklődését.. köszönj neki, sokat segít:)
ha félsz ne írj rá, de suliban nyugodtan szólítsd meg, ha mást nem véletlenül otthonhagyod az atlaszod, és elkéred az övét. Viheted barátnőid is, nem kell parázni:)
Pl most én is megkértem a szalagavatós tánchoz egy srácot, és kértem a barátnőim, hogy a teremig kísérjenek el, erőt adjanak :)
És azzal sincs probléma, ha nézed! mármint ne szuggeráld a srácot, de ne fordulj el mindig, ha összetalálkozik a tekintetetek megint, csak nézz rá tovább, és mosolyogj el! :) ez egy jelzés neki, hogy nem félsz tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!