Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ujra felkelteni egy olyan ferfi erdeklodeset akinek tetszettel?
És akkor ő miért nem érdekelt téged?
Írj valamit még a dologról mert ennyiből nem nagyon lehet ötleteket adni.
Elvileg felnőtt vagy már, ha akarsz valamit, akkor tenned kell érte. Nem célozgatni, meg várni a galambra.
Egyáltalán nem "ciki" egy nőnek kezdeményeznie. Főleg ilyen szituációban. Tehát tessék összekapni magad és lépni.
Csak megerősíteni tudom az előzőket. Hívd el. Felesleges trükközni, taktikázni, utalgatni.
Ha még érdekled, akkor örülni fog neki magyon. Ha nem, akkor meg teljesen mindegy.
Rebegtesd a pilláidat, mikor összefuttok.
Jó, vicc vót!!!
A pasik nem fogják kitalálni, hogy mire gondolsz. A szóból értünk. TÁDÁÁÁÁ, nem annyira direkt megoldás kell? Olyan nincs, szerencsére!
26/F
Beszélgess vele. :) Nem muszáj kapásból a randin társalogni, beszélhettek neten is, vagy telefonon.. De azért azt mondd el neki, hogy miért kerested, pl így: Szia, ne haragudj a zavarásért, már rég beszélgettünk és annak ellenére amiket akkoriban mondtam, kíváncsi vagyok, hogy mivan veled mostanság :) örülnék, ha ismét beszélgethetnénk.
Valahogy így kb feldobhatnád a labdát újból, de csak ha komolyan is gondolod, akkor kezdj bele..
Nem kell a hülye játék meg a jelzések. A felét amúgy sem értik meg egyértelműen, vagy a másik nem is képes úgy mutatni.
Nem kellenek a körítések, beszélj vele ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!