Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnam felkelteni az erdeklodeset?
Az a helyzet,hogy szexeltem egy pasival.
De ugye nem keres.Nem meglepő....a helyzet.
En tudom jol h nem passzolnank ossze.
Amiatt mert nem azt a férfi képet testesiti meg küllemre ês jellemre akivel komolyan eltudnàm kêpzelni a jövőmet.
Masreszt, olyan a munkaja,hogy sok nő ...jó nő közvetlen közelében van,és sok csajnak be is jön.
Nàlam jobb nőket megkaphat.
Es tudom realisan a tényeket.
Mégis zavar,hogy nem keres...és semmibe néz!
Elvileg szexelni fogunk mév,ami nagyon jó volt...De mondjàtok ha tudom ésszel mi van,és tudom h nem passzolnânk miért bànt,és érdekel a dolog? Illetve ha jó volt neki is,mert nyilvàn az volt,miért nem ir,legalabb ezzel a témàval kapcsolatba?
nyugi még nem vagy szerelmes..:)
a lényeg h a pasi istennöként bánt veled majd leszar...ez egy alap átkurás h h tartsunk meg egy nőt és h h kapjunk meg..ne dölj be ennek ..mert azért érdekel most ő téged mert nem keres téged és nem néz most semmibe előtte meg minden jó volt és nem tudod hova tenni...
ha meg keresne és törödne veled akkor nem érdekelne ő téged..
lényegében h úgy mondjam meglettél kapva és szépen kezd a saját agyad átvágni téged h kezded szeretni miközben nem ..
erre egy módszer van próbáld átlátni a helyzetet külső szemszögből és rá jössz h szépen átvertek és csak szex lesz amig ő akarja de több soha....és nem azért mert mást megkaphat hanem azért mert csak dugni akar :)
ez egy tök alap csajozási módszer h kapj meg könnyen bármilyen lányt és h hülyitsd be ...
23f
Ne haragudj kedves kérdező.De csak egy vagy a sok közül.
Egy strigula.
Az 5-ös hozzászólóval meg egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!